Международната бойна галавечер ще предложи на всички ценители на бойните

...
Международната бойна галавечер ще предложи на всички ценители на бойните
Коментари Харесай

Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16

Международната бойна галавечер ще предложи на всички ценители на бойните спортове ново зрелищно издание, в което елитни бойци от над 15 страни - майстори на бойните изкуства ще вдигнат адреналина и ще завладеят публиката.

Професионалната бойна гaлавечер ще се организира на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна . Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на!

По време на епичната вечер феновете ще станат очевидци и на две оспорвани и зрелищни борби в две категории за Европейски трофеи на SENSHI . Почитателите на бойните спортове в морската столица ще са първите, които ще научат кои са първенците и носители на Европейските трофеи на SENSHI в категориите 70 кг. и 85 кг.

В борбата за влиятелната купа, която ще се организира по разпоредбите на KWU F ull contact в категория 70 кг., ще се изправят един против различен българският войник Драгомир Петров против Айсам Чадид от Испания.

Драгомир Петров е на 28 години от България - четирикратен народен първенец по кикбокс. На той победи зрелищно Айдън Аслан от Турция, като обра овациите на публиката.

През 2019-та Драгомир печели Европейска купа по муай тай на " EMC " и е победител във веригата " Wizard ".

Негов конкурент е Айсам Чадид на 27 години от Испания. Той е първенец на страната си, притежател е на купата Европейски първенец на ISKA, както и отличник на шампионата " Glory of Hero ". На Айсам Чадид победи Само Петче от Словения с единомислещо съдийско решение в атрактивен дуел.

Зрелищен мач ще създадат и българският първенец Едуард Алексанян и Бобан Илиоски от Република Северна Македония в конкуренцията за Европейската купа на SENSHI още веднъж по разпоредбите на KWU F ull contact в категория до 85 кг.

Едуард Алексанян приковава вниманието на публиката във всички свои борби в професионалните шампионати на SENSHI и ще се стреми към своята поредна десета победа на кръга. На SENSHI 14 Мистър Шоу победи с механически нокaут Мадани Рахмани от Белгия, а напълно скоро завладя кръга и надви над италианския войник Джузепе ди Доминико.

Той е първенец в национални шампионати по бокс и карате киокушин, както и е народен първенец по кикбокс за 2018 и 2020 година Впечатляващи са купите му като WAKO PRO европейски първенец K1 за 2021 година и Savages първенец по кикбокс, 2019 година

Претендентът за купата Бобан Илиоски е на 25 години от Северна Македония, европейски първенец по кикбокс, K1 WAKO PRO, първенец на Северна Македония и притежател на голям брой награди от интернационалните шампионати.

В новото 16-то издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите бойци, пристигнали в морската столица от разнообразни краища на света за присъединяване в 14-те бойни срещи.

Не пропускайте идната галавечер SENSHI 16, на която бойци от целия свят ще се стремят към победа, с цел да създадат шоу, което няма да забравите.

16-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са националната телевизия Bu lgaria ON AIR, MAX Sport , Boec.BG и Boec.COM , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
 Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са към този момент в продажба
Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са към този момент в продажба

Бойната галавечер ще се организира на 13 май във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР