Международна военно- симулационна игра еърсофт Viper ще се проведе на

...
Международна военно- симулационна игра еърсофт Viper ще се проведе на
Коментари Харесай

Играят Viper на летище Узунджово 

Международна военно- симулационна игра еърсофт Viper ще се организира на бившето летище Узунджово на 9,  10 и 11 септември от 9 часа. Атрактивната игра е част от мероприятията за празниците на Хасково. В дните от 1 до 12 септември ще има доста концерти, шампионати, изложения и други събития.



Международен детски футболен шампионат  Enery Element Cup и стритбол Enery Element  ще има на 10 септември. На огромно градско DJ празненство канят жителите и гостите на града  легендите Петко Балъка, Dj Pedro, Dj Djoto и Dj Angelidis на 9 септември от 20 часа на пл. „ Спартак “.

Кошера рок стейдж стартира на идващия ден от 18 часа пред Младежкия център. 

В деня на Хасково 8 септември на сцената на пл. „ Свобода “ ще пее Любо Киров, а преди него публиката ще види Памела Калоянова, Тангра и Рона. В богатата празнична стратегия има концерти на  много от школите и гениите в града. Пиано бар, кино навън, лекоатлетически крос, детски постановки, ретро церемониал на коли и мното други занимания има в програмата. Много от деянията са финансирани от общинската стратегия за културни начинания. 

На 8 септември от 17 часа в Градската градина ще бъде показана излязлата м.г. книга „ Неразказаната истораия на хасковските търговци индустриалци “ на доктор Веселина Узунова.

Цялата стратегия вижте
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР