Международна група учени за първи път синтезира противораков антибиотик, наречен

...
Международна група учени за първи път синтезира противораков антибиотик, наречен
Коментари Харесай

Сензационно: Още преди 30 години намерили лек за рака, а днес

Международна група учени за първи път синтезира противораков антибиотик, наименуван „ Кедарцидин ". Той е сполучлив в битката както с раковите кафези, по този начин и с резистентните към антибиотици бактерии, написа zdrave.to.

След 20 години профилирани проучвания, учените разрушили химическия код на необикновено комплицираната субстанция и са я възпроизвели синтетично в лаборатория. Този огромен пробив може да докара до нова епоха в проектирането и производството на антибиотици и противоракови сътрудници.

Но по какъв начин тъкмо може да настъпи края на смъртоносната болест ще научите на zdrave.to

Кедарцидинът е открит още преди 30 години в естествена форма и извлечен от проба от почва в Индия. На процедура почвата е естественият източник на всички антибиотици, създадени от 1940 година, само че с цел да бъдат възпроизведени като медикаменти, минават през химичен синтез. За разлика от доста други антибиотици, които се концентрират само върху унищожаването на бактериите, кедарцидин е в положение да повреди туморните кафези и има капацитет за дейно лекуване на рака, прецизира standartnews.com.

Д-р Мартин Лиър от Университета в Линкълн, Англия, и проф. Масахиро Хирама, основан в Университета Тохоку в Япония, станаха първите учени в света, които сътвориха цялостен синтез на този мощно неустойчив естествен артикул. Д-р Мартин Лиър изясни: „ След откритието му в почвата бяха нужни 10 години, с цел да се дефинира молекулярната конструкция на кедарцидина. През 1997 година започнах дългото пътешестване, с цел да направя реактивното ядро на кедарцидин с професор Хирама, който неотдавна бе почетен с най-висока респект за един академик в Япония. Трябваше да съберем молекулярния пъзел, който беше със забележителна компликация, след което разработихме нови способи, по които да произвеждаме частите от пъзела. 20 години по-късно най-сетне взехме решение пъзела. "

Откритието показва нови молекулярни прозрения и обещаващи механизми за битка с рака и с резистентните към антибиотици бактерии и слага провокации пред химията и биологията, считат учените. „ Сега можем да произведем идващото потомство антибиотици и противоракови медикаменти ", уверен е доктор Лиър. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 35163 | Одобрение: -39172 Прилагайте го единствено на високо интелигентни хора! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР