Международна група студенти от Виенския университет по икономика и бизнес

...
Международна група студенти от Виенския университет по икономика и бизнес
Коментари Харесай

Студенти от Виенския университет на обучение в ЕВН в Пловдив

Международна група студенти от Виенския университет по стопанска система и бизнес посетиха в понеделник " ЕВН България " в Пловдив като част от магистърска стратегия по бизнес ръководство, оповестиха от австрийската компания..

Студентите са се срещнали с прилаганите от ЕВН в България бизнес практики, в това число обособени аспекти от ръководството на енергийната инфраструктура на компанията и съответните бизнес процеси. Компанията е споделила опита си в развиването на енергийния бранш в страната, въвеждането на нови технологии и решения в потребителско обслужване и практики в региона на корпоративната обществена отговорност.

Посещението на студентите от Виенския университет в Пловдив е част от програмата на ЕВН за съдействие с университети и професионални учебни заведения. Като част от това съдействие през март 2018 година нейни представители бяха публични посетители на дипломирането на випуск 2017 в Технически университет София – Филиал Пловдив. Компанията тогава е наградила 16 отличници на випуска.

ЕВН напомня за стажантската си стратегия, провеждана от 13 години. Тази година искащите да вземат участие могат да подадат своите документи за кандидатстване в период до 30 април 2018 година на електронен адрес: [email protected]
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР