Международна бюти конференция 2023 представя най-модерните естетични процедури и идеи

...
Международна бюти конференция 2023 представя най-модерните естетични процедури и идеи
Коментари Харесай

Безплатно изложение за здраве и красота по време на Международна бюти конференция 2023

Международна бюти конференция 2023 показва най-модерните естетични процедури и хрумвания за развиване на сполучлив бизнес

Този месец, на 21 и 22 февруари в Гранд Хотел Милениум София, в зала Шекспир, ще се организира второто издание на Международна бюти конференция 2023. Събитието ще бъде целодневно, като и през двата дни, присъединяване в него ще вземат интернационалните експерти от бюти сектора.

Зад организацията на конференцията стоят  и. Часовете за осъществяване на събитието ще бъдат от 9 до 18 часа. Идеята на уредниците е още веднъж да основат опция за всички сътрудници от България и чужбина да натрупат потребни познания, да научат за нововъведенията и новите трендове от сферата на здравето и хубостта през 2023 година.

Програмата на 21 февруари стартира в 10.00 часа, като по време на нея, гостите ще могат да посетят 5 лекции, показани от доктор Шарбел Аби Шахин. Той е експерт по ендобиогения и естествена медицина. Д-р Шарбел Аби Шахин е главен преподавател по ендобиогения и фитотерапия в редица страни. Председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина и интегративна физиология. Част от тематиките, които ще показа, са: “Невро-ендокринната система като управител на човешкия организъм ”; “Кои етерични масла са подобаващи за кожна приложимост? ”; “Кожни болести: физиопатология и диагностика по отношение на разположение на кожата. Как да ги третираме с ароматерапия? ”.



На 22 февруари, гостите на събитието ще имат опция да почерпят ноу-хау и хрумвания от известния експерт в региона на здравето и хубостта - Антъни Уитакър. Той е мотиватор, със международна популярност, основаваща се на повече от 30 години опит в бюти промишленост. Антъни Уитакър ще показа разнообразни маркетингови похвати, с които притежателите и шефовете на козметични центрове и бюти салони да създадат своя бизнес още по-успешен. Темите, за които ще приказва, са: “Каква е задачата на маркетинга? ”; “Маркетингови концепции за сполучливо развиване на салони за хубост и бизнес трендове. Анализ на вашата идея и позициониране. ”; “Пазарно изследване, кой е вашият целеви пазар? Как да увеличите броя на новите клиенти? ”; “Как да увеличите броя на актуалните клиенти? Как да запазите постоянните клиенти допустимо най-дълго? ”.

Паралелно с лекционната част, има проведено ревю за здраве и хубост, като достъпът до него е изцяло безвъзмезден за всеки искащ да се запознае с над 30 марката и компании, предлагащи услуги, артикули, процедури, апаратури и уреди за поддържане и създаване на съвършен външен тип и уравновесено здраве. По време на събитието ще бъде показана и бизнес стратегия, ориентирана към дамите в бюти сектора.

Сред фирмите-изложители ще са и едни от най-големите водачи в дистрибуцията на новаторски, международни марки в региона на дерматологията и естетичната медицина; японска високотехнологична козметика, създадена въз основата на открития с Нобелова награда; водач при продуктите за възобновяване на функционалността и структурата на кожата на клетъчно равнище и надзор на механизмите на естественото и фотостареене; южнокорейска компания профилирана в производството на медицински и козметични артикули за подмладяване на кожата; български компании, предлагащи натурална козметика за коса и тяло; бранд, учредител на морската козметология във Франция, прочут с изключителните професионални лечения за лице и тяло; новаторска израелска технология, създадена особено за възстановяване положението на кожата и решение на естетични проблеми посредством ефикасен неинвазивен метод; корейска инсталация за скулптуриране на тялото и създаване на мускулите и други.



В края на първия ден от конференцията, редом с ревюто, ще има и коктейл от 17 часа. Достъпът до него също е безвъзмезден за всички, които желаят да обменят скъпи хрумвания и опит с разнообразни експерти от сферата на здравето и хубостта. Също по този начин, след привършване на лекциите на 21 и 22 февруари, ще бъде изтеглена лотария с разнородни награди, предоставени от изложителите.

Според Тяна Пресолска, ръководител на Асоциацията на медицинските козметици - АМК, бюти промишлеността се развива извънредно интензивно през последните години. Заради това е значимо експертите, които се грижат за съвършения външния тип на клиенти си - да са осведомени освен за всички съвременни естетичните процедури, само че и да са наясно с трендовете при anti-age терапиите, стимулиращи дълголетието и уравновесения метод на живот. Поради тази причина, тя и нейните сътрудници от Асоциацията, са поканили на конференцията международно известни лектори, от които присъстващите терапевти, козметици и експерти да схванат - за какво е значимо външната хубост да бъде обсъждана като отражение на вътрешното здраве.

Събитието е основано за експерти, като: терапевти, козметици, кожни лекари, фризьори, маникюристи, притежатели и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално образование, производители, снабдители, дистрибутори и други.

За повече информация, стратегия и билети, посетете уеб страницата на събитието:  

Фейсбук страница на АМК:  

Instagram профил на АМК:  

За връзка с медиите:

Светослава Давидова:, 0884 802 806

Събитиен координатор на Международна бюти конференция 2023

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР