Международен измамник, който е издирван 7 години от Интерпол и

...
Международен измамник, който е издирван 7 години от Интерпол и
Коментари Харесай

На дирен във всеки ъгъл на света топизмамник у нас пак му се размина, ще лежи за машинации смешен срок

Международен лъжец, който е търсен 7 години от Интерпол и Европол, подписа съглашение с Окръжна прокуратура-Бургас и влиза в пандиза за 9 месеца. 49-годишният Михаил Каракостас е признал виновността си за серия от финансови измами, осъществени в Стара Загора и Слънчев бряг, написа Флагман бг.

Припомняме, че гръцкият жител е разгласен за търсене още през 2011 година, откакто две години по-рано съумял да пробута в банка и обмен бюра подправени пътнически чекове " Американ експрес " за близо 8 хиляди лева Той направил схемите за по-малко от 2 седмици, до момента в който бил в България.

След закононарушенията Михаил е издирен и задържан и измамен под наказателна отговорност. Малко по-късно обаче е пуснат под гаранция от 3 000 лева от Бургаския апелативен съд. Той заплаща сумата и незабавно напуща страната. След това следите му се губят, като измамникът на няколко пъти сменял местоживеенето си.

Пред Бургаския областен съд Михаил твърдеше, че е сериозен предприемач с обекти в Германия и Холандия. Той посочи пред магистратите, че е подготвен да заплати каквото е належащо, единствено с цел да го пуснат.

Каракостас обаче ще би трябвало да полежи известно време зад решетките. Неговата присъда е под минимума от 2 години съгласно в началото повдигнатото му обвиняване. Михаил е с чисто правосъдно минало и това му спести по-сериозно наказване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР