Международен екип от учени от Испания и Канада изследва ролята

...
Международен екип от учени от Испания и Канада изследва ролята
Коментари Харесай

Учени откриха кои хора няма да умрат, ако се разболеят от К-19

Международен екип от учени от Испания и Канада изследва ролята на три индикатора за оцеляването на пациентите с коронавирус, установявайки главния фактор, написа.

И по този начин, главното съгласно лекарите е равнището на характерни антитела против протеина на ковид, който се образува след имунизацията.

Според Internal Medicine, другите два индикатора включват общия брой на антигени (антигенемията) - непознати субстанции, които интерпретира тялото по този метод, както и количеството на вирусна РНК, която се намира в кръвта на пациента.

Изследователите преди този момент са открили, че антителата против SARS-CoV-2 блокират репродуктивната функционалност на вируса.

Те са изследвали анализите на 92 възрастни пациенти от 16 март до 15 април предходната година, които са били пациенти на четири институции - Университетската болница в Рио Ортега, Университета на Валядолид, Болницата. Marañon и Университетската болница Metropolitan на принца на Астурия в Испания.

След като са съставили профили за IgM и IgG антитела, които са характерни за S-протеина SARS-CoV-2, те проучват връзките, които съществуват сред равнището на антителата, концентрацията на ковид в тялото и съществуването на нуклеопротеин (N) Протеин SARS-CoV-2 в кръвната плазма.

Най-вече те се интересуваха от въздействието на факторите върху смъртността при пациентите.

Изследователите откриват, че тези пациенти, които са имали „ неприятен “ отговор на антитела, също демонстрират високи равнища на вирусна РНК и разпръснати вирусни протеини в плазмата. Според един от създателите на проучването резултатите демонстрират, че лекуването на ковид би трябвало да бъде персонализирано.

А лекуването с екзогенни антитела би трябвало да се употребява единствено за тези от тях, които имат ниско равнище на антитела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР