Международен апел за спиране на 5G на земята и в

...
Международен апел за спиране на 5G на земята и в
Коментари Харесай

Международен апел за спиране на 5G : Хиляди се подписаха в петиция до ООН и ЕС

Международен зов за прекъсване на 5G на земята и в космоса набира скорост в интернет и към този момент е подписан от близо 278,262 души от 216 души. Апелът е адресиран до Организация на обединените нации, СЗО, Европейски Съюз, Съвета на Европа и държавните управления на всички страни.

Под апела подписа са си поставили известни учени, лекари, жители, екологични организации. С него те призовавават за незабавно прекъсване на внедряването 5G (пето поколение) безжична мрежа, в това число 5G от галактически спътници. 5G ще усили доста облъчването с радиочестотна радиация от горната страна на към този момент функциониращите 2G, 3G и 4G мрежи за телекомуникации. Радиочестотната радиацията е потвърдено нездравословна за хората и околната среда. Внедряването на 5G съставлява опит върху човечеството и околната среда, който може да се дефинира като престъпно закононарушение според интернационалното право.

Според основателите на апела, в случай че проектите на телекомуникационната промишленост за 5G се осъществят, никой човек, нито едно животно, птица, насекомо или растение на Земята няма да могат да избегнат облъчването, 24 часа дневно, 365 дни в годината, на равнища на радиация десетки и стотици пъти по-големи от съществуващите през днешния ден, без никаква опция да се скрият нъкъде на тази планетата. Тези 5G проекти заплашват да провокират съществени, необратими резултати върху хората и трайно увреждане на всички екосистеми на Земята.

През 2015 година 215 учени от 41 страни сигнализираха Организацията на обединените

народи (ООН) и Световната здравна организация (СЗО).  Те обявиха, че " последните многочислени научни изявления демонстрират, че електромагнитните полета засягат живите организми даже на равнища, много под множеството интернационалните и национални насоки “. Повече от 10 000 рецензирани научни проучвания демонстрират вредата за човешкото здраве от радиочестотната радиация. Ефектите включват промени в човешкото тяло като смяна на сърдечния темп, изменена генна експресия, изменен метаболизъм, променено развиване на

стволови кафези, рак, импровизиран аборт, затлъстяване, диабет, а при децата - аутизъм и хиперактивност с недостиг на внимание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР