Междублоково пространство бе облагородено с 8 броя пейки и перголи

...
Междублоково пространство бе облагородено с 8 броя пейки и перголи
Коментари Харесай

Квартал „Гладно поле“ се сдоби с „лагуна“ в разгара на лятото!

Междублоково пространство бе облагородено с 8 броя пейки и перголи и с доста разнообразна декоративна  растителност в кв. „ Гладно поле “. Площадката блестна с ЗD рисунка, която е дело на стрийт художника Иван Величков. Мястото незабавно се трансформира в привлекателен център за игра, каране на кънки и ролери, както и за отмора. А самата рисунка предизвика жителите на квартала за голям брой фотоси и изявления в обществените мрежи.
Прочетете още
Идеята за реализацията на визията на пространството е на районния кмет Иван Стоянов, като  обектът се намира наоколо до голям брой други облагородени пространства в кв. „ Гладно поле “, които бяха осъществени през последните 4 години: стадиони за петанк; 2 детски площадки, фитнес навън, ново осветяване, уголемение на съществуващите вътрешни улици и предоставено планиране за нова организация на придвижването в квартала. Предстои създаване на продължението на ул. „ Георги Странски “, която ще свърже новоремонтираната ул. „ Ген. Радко Димитриев “ с бул. „ Санкт Петербург “ и ще облекчи трафика в региона.

Квартал „ Гладно поле “ е отличник и в желанието на жителите му блоковете в него да бъдат санирани – 5 блок-секции предадоха документи по Етап I от програмата за енергийна успеваемост по Националния проект за възобновяване и резистентност.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР