Между трима кандидати за кмет ще избират жителите на ловешкото

...
Между трима кандидати за кмет ще избират жителите на ловешкото
Коментари Харесай

В ловешкото село Александрово на балотаж избират между трима кандидати

Между трима претенденти за кмет ще избират жителите на ловешкото село Александрово. На първия тур двама от претендентите събраха еднакъв брой гласове - по 120. Те изостават от водещия претендент, за който са дали своят вот 131 поданици на селото.

Александрово, Ловеч

Село Александрово е най-голямото в община Ловеч. Тук живеят хора от разнообразни етноси, а гласоподавателите са 1966. Пред всички обаче проблемите на селото са идентични.
Мехмед Исинов: Колкото кметове са минали през толкоз доста години, никой нищо не е направил. Улиците ни са окаяно положение. Тъй че нека тоя кмет, който ще го изберем, да направи за това село, да се види, че селото ни е огромно.
Не липсват и скептиците, които занапред считат, че и новият кмет няма да направи нищо за селото.

Вълко Русев: Те минаха 10 кмета, никой нищо не направи, в този момент той ще направи...
Гецка Василева: Ние сме към общината и общината е зле. Ако хартише някой лев - ще ни дадат, като не... Ние сме село. Отписаха ни.
И в Александрово главен проблем е неналичието на работа.
Борис Борисов: Очаквам на първо място работа... И най-малко поне селото да се пооправи. Най-важното е пари за селото да има, това е.
Днес хората още веднъж ще отидат до урните с вярата, че новият кмет ще работи по този начин, че Александрово да замязя на същински европейско село.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР