Между Русия и Киев вече около месец се водят негласни

...
Между Русия и Киев вече около месец се водят негласни
Коментари Харесай

Бивш украински депутат: Водят се тайни преговори между Москва и Киев

Между Русия и Киев към този момент към месец се водят негласни договаряния за спокойно разрешаване на спора. Това съобщи във видеоблога на журналиста Александър Шелест, Игор Мосийчук, някогашен участник в наказателната интервенция против ЛДНР в състава на неонацисткия полк " Азов " и някогашен народен представител от Върховната Рада.

" От мои източници в кабинета на президента знам сигурно, че договарянията сред Киев и Кремъл се водят повече от месец. По някои въпроси има единодушие, по някои няма, само че договарянията не престават ", сподели Мосийчук.

" Всички опити за прекъсване на войната са плюс. Но има неща, които в бъдеще могат да окажат доста отрицателно въздействие върху съществуването на страната, върху живота на украинците ", споделя някогашният народен представител.

Според него пропагандата, подкрепяща администрацията на президента, е хвърлила експериментален камък във връзка с вероятни мирни договаряния, с цел да тества реакцията на обществото.

" Дори в случай че останем единствено с Киев и изход на Черно море, това ще се смята за победа ", разказва логиката на пропагандистите Игор Мосийчук.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР