Между катастрофите, свързани с климата, нарастващата престъпност и новините за

...
Между катастрофите, свързани с климата, нарастващата престъпност и новините за
Коментари Харесай

Експертите по оцеляване препоръчват да се запасите с тези комплекти за спешни случаи

Между злополуките, свързани с климата, възходящата престъпност и новините за спорове по целия свят, не е изненада, че световният пазар за ръководство на произшествия и изключителни обстановки се чака да нарасне неимоверно през идващите няколко години.

Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки предлага на всички американци да следват управление от 12 стъпки за подготовка за изключителни обстановки, в това число упражняване на учения за изключителни обстановки, отбрана на значими документи и сглобяване на комплект за доставка.

За страдание, относително елементарният развой на сформиране на проект за незабавни случаи не се случва в доста семейства. Според CDC съвсем половината от възрастните в Съединени американски щати към момента нямат нужните запаси и проекти при положение на изключителна обстановка. Добрата вест е, че можете да измененията това.

Артикули като Vital 72-часов комплект за незабавно оцеляване за семейство и 30-дневни незабавни хранителни комплекти са лесни за прибавяне към вашата количка....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР