Между игрите по мотиви от книгите на Том Кланси и

...
Между игрите по мотиви от книгите на Том Кланси и
Коментари Харесай

Ubisoft публикува видео към The Settlers

Между игрите по претекстове от книгите на Том Кланси и тези за приключенията на асасините, Ubisoft обичат да издават и различен вид заглавия, които нерядко излизат от сянката на упоменатите две поредици. Именно такова едно заглавие се явява и The Settlers. Стратегическата игра с извънредно приветлив рисунък и увлекателни механики навършва 28 години и това се явява мотив за Ubi да им вдъхне нов живот с напълно нова игра, която да придвижи обичаната на мнозина игра в настоящо време. Тя ще пристигна с доста познати детайли, само че също по този начин и с задоволително нововъведения, които да се харесат на тези, които не са се докосвали до класическите игри.

Тази седмица, Ubisoft разгласиха ново видео към играта, което прави преглед на това, което може да очаквате от The Settlers 2022, бяха оповестени систематичните условия за играта, старта на бета тестванията и специфична сбирка от игри от сериите.

The Settlers ще ви потопи в света на дребна група заселници с напълно нова акция и спомагателния режим Onslaught, предлагащ напълно нов тип провокации, онлайн режим за до осем индивида и мултиплейърни борби с вашите другари и AI съперници. Вашата дребна група човечета бяга от своя остров, който е станал очевидец на кървясъл прелом, който ги е принудил да изоставят родината си и да поемат по пътя на незнайното, а вие сте единственото им избавление.

Играта ще предложи три съществени фракции, като всяка от тях се отличава със свои неповторими характерности, бойни качества и отличителни черти. Развиването на стопанската система и технологиите стои в центъра на триумфа за вашия дребен свят и подкрепя силата на вашата войска.

Междувременно беше оповестена информация за закритите бета проби на The Settlers, които може да стартират от 20-ти и ще продължат до 24-ти този месец. Може да се регистрирате за тях, а в случай че не получите покана в този момент, то може да ви изпратят такава за по-късните проби. По-долу може да видите и систематичните условия за играта. Бетата на играта ще ви предложи достъпа до три от управленията, две от трите фракции (Елари и Мару), две от картите, vs1 и 2vs2 (AI и живи играчи). The Settlers се създава от Ubisoft Blue Byte (преди Ubisoft Duseldorf) и излиза на 17-ти март.

System Requirements (recommended)
CPU Intel i7-6700 / AMD Ryzen 5 1600 GPU NVidia GeForce GTX 970 4 GB / AMD Radeon RX 470 4 GB RAM 8 GB (Dual channel) OS Windows 10 (64 bit only) DirectX DirectX 11 Internet Requirements: DSL 16000 Supported resolutions: 1080p, 60fps Supported Peripherals: Mouse, Keyboard Download file size: ~20GB
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР