Между двете наследнички има доста общо, започвайки от факта, че

...
Между двете наследнички има доста общо, започвайки от факта, че
Коментари Харесай

На Бас, Че Не Познавате Ивето, Нищо, Че Е Млада! Тя Е Богата Като Крез! Тате Е Най-Големият Баровец, Къде Я Кри

Между двете наследнички има много общо, започвайки от обстоятелството, че нито една от тях няма изключително предпочитание да ръководи фамилната империя. Но до момента в който Атина е трансформирала конните надпревари в специалност и занимание, дъщерята на Стив Джобс би трябвало да учи бизнес и стопанска система, защото фамилията й чака от нея да продължи ръководството на компютърната компания.

Младата хубавица обаче избира конете пред бизнеса и това си проличава. При всеки комфортен случай тя взе участие в разнообразни надпревари, на петте континента. И печели орден след орден.

Младото момиче се пробва да води видимо естествен живот — майка й даже й купи конна плантация в Уелингтън, където хубавицата редово се състезава с Миси Кларк. Тя също по този начин си има другар — Еухенио Гарса Перес, с който живее в Маями. При все това вниманието на пресата е все по-често ориентирано към нея. И тя се оказва под прожекторите освен поради спортните си триумфи в конните надбягвания.

Дъщерята на Стив Джобс е една от най-богатите наследници на планетата, а нежната й възраст я прави още по-желана цел за зестрогонците. Семейството й обаче се старае да я държи надалеч от проблемите, деликатно подбирайки обкръжението й. Неслучайно мнозина я назовават — бедното малко богато момиченце. Или новата Атина Онасис.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР