Между двата сблъсъка с Реал Мадрид от полуфиналите в Шампионската

...
Между двата сблъсъка с Реал Мадрид от полуфиналите в Шампионската
Коментари Харесай

Гуардиола обвини „Евровизия“ за програмата и очаква безгрешен Арсенал до края

Между двата конфликта с Реал Мадрид от полуфиналите в Шампионската лига Манчестър Сити гостува на Евертън в среща от Висшата лига. Шампионите не престават да са отпред с точка задатък пред Арсенал и мач по-малко, което ги прави любимци за краен триумф. Съперникът от Ливърпул обаче е на крачка от изпадащите и се чака да даде сериозен отпор. 

„ Двубоят ни против Евертън ще е тежък, тъй като е сред двата ни мача от ШЛ. През всичките ми шест сезона тук гостуванията на „ Гудисън Парк “ постоянно са били сложни поради самата конюнктура, а в този момент в допълнение поради ситуацията на противника “, съобщи мениджърът на Сити Джосеп Гуардиола. 

В същото време испанецът е сигурен, че Арсенал ще победи и в трите си оставащи мача – против Брайтън, Нотингам Форест и Уулвс: „ Убеден съм, че Арсенал няма да сгреши до края. Иска ми се да изгубят точки някъде, само че не мисля, че ще стане “. 

„ Отборите на Шон Дайч (мениджърът на Евертън – б.р.) обичат да взимат самодейността, а тъй като сме към края на сезона, това в този момент за нас също е край. Можем да си позволим да се съсредоточим единствено върху въпросната среща. Мисля само за Евертън и нищо повече. През последните 11 месеца работим за спечелването на Премиър лийг и не желая да се разпръсквам с мисли за Реал Мадрид, тъй като има време да мислим за реванша “, продължи Пеп.

След визитата на „ карамелите “ на състава от „ Етихад “ му предстоят още дуели против Челси, Брайтън и Брентфорд.

„ Когато си във всички шампионати, би трябвало да умееш да превключваш и да се адаптираш. В шампионата ни остават четири срещи и за нас е доста значимо да продължим да държим ориста в ръцете си. Евертън играе по специфичен метод и ето за какво сме длъжни да привикнем към него допустимо най-бързо “, сподели още испанецът.

Гуардиола обаче е неудовлетворен, че въпросният мач на „ Гудисън Парк “ е чак в неделя в случай, че първата среща с Реал беше във вторник. „ Не мога да го схвана, само че и повече няма да се боря с програмата. Не ни остава доста време след това до реванша в сряда, само че въпреки всичко благодаря доста. Явно нямаше по какъв начин мачът да е в събота поради финала на „ Евровизия “ в Ливърпул тогава. Явно този ден нямат толкоз свободни чиновници, които да се оправят с многото хора “, разяснява испанецът. 

Той разяснява физическото положение на голмайстора си Ерлинг Холанд и обстоятелството, че на „ Бернабеу “ не извърши нито една промяна. „ Ерлинг изкара тежък мач в Мадрид, само че нямаше да издържи, в случай че беше изтощен. Мисля, че той е добре. Всички наши футболисти са подготвени за игра и желаят да оказват помощ. Обмислях в последните минути да направя няколко смени, защото на пейката имахме играчи като Фоудън, Алварес и Марез, които са задоволително динамични. В последна сметка обаче реших, че нямаме потребност от смени. Иначе всеки ще е скъп, тъй като имаме толкоз доста значими дуели “. 
 Холанд прегази конкуренцията с връх и взе първата от огромните награди на Острова Холанд прегази конкуренцията с връх и взе първата от огромните награди на Острова
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР