Между април и юни догодина е вероятно да има нови

...
Между април и юни догодина е вероятно да има нови
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Догодина вероятно ще има нови парламентарни избори

Между април и юни следващата година е евентуално да има нови парламентарни избори, които да се проведат дружно с европейските. Това съобщи във Варна водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Според него, сглобката в държавното управление към този момент не съществува и се поддържа единствено от външни фактори. Той акцентира, че някои от концепциите, които предлага министърът на финансите Асен Василев, са извънредно нездравословни, изключително тази да се премине напълно на разплащане с карти.

Костадинов беше безапелационен, че парламентарната група на " Възраждане " няма да поддържа бюджета за идната година. Той разяснява още, че невиждано ниската изборна интензивност на последните локални избори може да докара до тежка феодализация на страната и на българските общини.

Според Костадинов на локалните избори във Варна близо половината от вота е бил платен или корпоративен. Това е и повода хората да стачкуват пасивно и да не гласоподават.

" Гражданите се отчуждават от политическите процеси и стават странични наблюдаващи на това, което се случва към тях ", сподели водачът на " Възраждане ".

Костадинов добави, че тази процедура може да се употребява и на държавно равнище. Според него партия ГЕРБ е изгубила последните избори, коалиция ПП-ДБ не ги спечелила, а Движение за права и свободи се е утвърдило като втора политическа мощ в страната и няма да е изненада, в случай че на идващите избори стене първа.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР