Между 90 и 200 лева излиза лечението на грип. Това

...
Между 90 и 200 лева излиза лечението на грип. Това
Коментари Харесай

Лечението на грип излиза между 90 и 200 лв. на човек

Между 90 и 200 лв. излиза лекуването на грип. Това демонстрира инспекция на " Твоят ден ". Ако всички членове на едно 4-членно семейство се разболеят, те би трябвало да отделят повече от 600 лв. за медикаменти.

Увеличават се случаите на пациенти с грипоподобни признаци в Бургас, оповестяват общопрактикуващи лекари. Сред най-честите признаци са висока температура, хрема и болки в гърлото.

Общопрактикуващият доктор доктор Анелия Ангелова уточни, че би трябвало да се сложи противогрипна ваксина, да не посещаваме места, на които се събират доста хора и да се носят маски. Тя добави, че основен миг е събирането на доста деца в учебните заведения и детските градини. По нейни думи пациентите посещават доктор на 4-5 ден, когато към този момент има усложениня.

Лекари предлагат да се изчака преди да се прибегне до приема на антибиотик. Д-р Ангелова разясни, че предлага първоначално да се приложи антивирусно лекуване. Лекарят разясни, че е належащо да се приложат и лекарства за хрема, гърло и за температура.

Лечението на грипа може да варира от 90 до 200 лв., според от това дали е нужен антибиотик и пробиотик. Сумата може да бъде умножена по 2 или 3 при положение, че се разболее повече от един член на фамилията.

Пациентите са затруднени от високата сметка, която би трябвало да платят в аптеката.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР