Между 9 и 12 октомври в Пекин се проведе 7-ият

...
Между 9 и 12 октомври в Пекин се проведе 7-ият
Коментари Харесай

Приключи 7-ият пленум на 19-ия ЦК на ККП

Между 9 и 12 октомври в Пекин се организира 7-ият пленум на 19-ия Централен комитет на ККП, който бе управителен от Политбюро на Централен комитет на ККП. На него генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин произнесе значима тирада.

На пленума бе решено, че 20-ият конгрес на ККП ще бъде открит на 16 октомври в Пекин.

Освен това бе обещано цялостно утвърждение за работата на Политбюро на Централния комитет от предишния пленум насам и систематизирана работата през последните 5 години от 19-ия конгрес на партията.

В официалното съобщение от пленума се показва, че определянето на Си Дзинпин за ядро на Централен комитет на ККП и цялата партия, както и неговите хрумвания за построяването на социализма с китайска специфичност през новата ера, отразяват общото предпочитание на всички членове на партията, на цялата войска и целия китайски народ, което е от решаващо значение за великото възобновление на китайската нация.

На пленума бе изработен и разбор на сегашната обстановка и задания, както и значимите проблеми, пред които е изправена страната в построяването на една съвременна социалистическа страна. Всичко това е цялостна подготовка за идния 20-и конгрес на ККП.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР