Между 80 и 90 хиляди гласа ще получи ДПС от

...
Между 80 и 90 хиляди гласа ще получи ДПС от
Коментари Харесай

ДПС чака близо 90 000 гласа от Турция, ПП води 2-3 пъти пред ГЕРБ в чужбина. ДБ и Възраждане почти равни |

Между 80 и 90 хиляди гласа ще получи Движение за права и свободи от Турция. По информация на БНР там са дали своят вот над 90 000 души. Според преброените до момента секции Движение за права и свободи събира 95,5% от вота.

Между два и три пъти е разликата сред Продължаваме промяната и ГЕРБ от преброените все още 42% секции в чужбина. 

Обработени са доста малко от секциите в Германия, Австрия, Испания и Обединеното кралство, само че съвсем на всички места разликата сред Политическа партия и ГЕРБ е в този порядък, тъй че дистанцията сред първия и втория евентуално ще се усили с още 1-1,5%, когато бъдат преброени всички гласове от чужбина.

Демократична България и Възраждане вървят съвсем равни в преброените досега секции. Разликата сред тях е по-малко от %. Българска социалистическа партия обаче получава 4-5 пъти по-нисък резултат в чужбина спрямо България. Към момента социалистите вземат от чужбина по-малко от 3%. 

ИТН получа в чужбина непосредствен и даже малко по-висок резултат, в сравнение с в България. Той е много по-голям, в сравнение с Българска социалистическа партия и по-голям от Демократична България, което значи, че Има Такъв Народ компактно ще приближи четвъртото място на Българска социалистическа партия. 

Румен Радев събира в чужбина три пъти и половина повече, в сравнение с Анастас Герджиков, което още повече ще отвори разликата сред двамата. 

От преброените досега 42% от секциите първи е Мустафа Карадайъ с 40,54%, Радев е с 35,03% и Герджиков - с 9,43%. Костадин Костадинов и Лозан Панов са с близки проценти - сред 4 и 5 на 100. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР