Между 6° и 11° са температурите сутринта в повечето райони.

...
Между 6° и 11° са температурите сутринта в повечето райони.
Коментари Харесай

Времето в сряда: Сутринта – дъждовно, следобед – до 20°

Между 6° и 11° са температурите сутринта в множеството региони. Има места с превалявания от дъжд, вали най-много в западните и северните елементи на страната.

Вятърът ще е сдържан, а краткотрайно и мощен

Преди обед към момента ще има места с дъжд, само че последователно преваляванията ще спрат и облачността ще понижава. Няма да липсват и слънчеви часове.

Следобед ще бъде и много топло, с оптимални температури в множеството региони сред 15° и 20°. В София – 17°, в Пловдив – 19°, във Варна – 10°, в Бургас – 12°.

Средната месечна температура се чака да бъде над нормата

И в планините през днешния ден преваляванията ще спрат, а облачността ще се раздра. Ще бъде прохладно, с сдържан и мощен югозападен вятър. На връх Мургаш продължава да духа ураганен вятър.

Над Черноморието ще има забележителна облачност с валежи от дъжд. Още преди обед преваляванията в множеството места ще спрат. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 8°-10°.

Това не е първоаприлска смешка, акцентира климатологът

През идващите дни покачването на температурите ще продължи. В четвъртък и в петък ще бъде прохладно. През почивните дни и вятърът ще отслабне и ще бъде доста прелестно.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР