Между 68-75% е чистотата на открития в Студенски град кокаин,

...
Между 68-75% е чистотата на открития в Студенски град кокаин,
Коментари Харесай

Трикрилен гардероб в Студентски град натъпкан с кокаин

Между 68-75% е чистотата на открития в " Студенски град " кокаин , заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Георги Хаджиев пред публицисти. Цената на конфискуваното нощес количество е към 10 млн. евро , а при улично разпространяване би достигнала към 81 млн. лв. . Припомняме, че през вчерашния ден при акцията от автомобила бяха открити 40 кг. кокаин.

Направени са общо два следствени опита, две претърсвания и изземвания. След в началото откритото количество в автомобил е било отворено и жилището, само че и още един автомобил, благосъстоятелност на обвинения . Претърсването е осъществено в наличието на домоуправителя, поемни лица и механически експерти .

При претърсванията и изземвания в автомобила не било намерено нищо, само че при претърсването в жилището вид ателие са били открити наркотични субстанции. Пакетите не са били в специфични тайници.

Те са общо 327 пакета , ситуирани на разнообразни места - 248 в спалнята в трикрилен дрешник и 79 пакета в скрин в кухнята. Става въпрос за сред 320 и 327 кг опиати. Групирани са в общо 8 групи, като пакетите са с друго качество дрога. Според това са били и маркирани.

В ателието са били открити професионална машина за пакетиране и везна . Към сегашния миг е взет дактилоскопен и биологичен материал за назначение на съответните експертизи.

Това количество кокаин не е предопределен за нашия пазар, а за Азия, Западна Европа и доста дребна част от него остава за разпространяване в страната. Задържан е притежателят на опиата с мярка до 72 часа.

Оперативно-издирвателните мероприятия също не престават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР