Между 50 и 100 лева струва кувертът за 8 март

...
Между 50 и 100 лева струва кувертът за 8 март
Коментари Харесай

Между 50 и 100 лева струва кувертът за 8 март

Между 50 и 100 лв. коства кувертът за 8 март - Международния ден на дамата. Това сподели инспекция на " Телеграф ". В столицата към момента има заведения, които не са изготвили предложенията си, само че не по този начин е в другите градове, където след Деня на влюбените са подготвени и с осмомартенските предложения. В Пловдив кувертите стартират от 42-45 лв. и набъбват до над 60-70 лева според от вида и ценовия клас на заведението.

Заведения

От 40 до 100 лв. са кувертите в заведенията за хранене и заведенията край морето. В множеството от тях местата към този момент са резервирани още от началото на годината. В конкуренцията за клиенти за празника се включват и работещите през зимния интервал хотели в курортните комплекси край Варна, които оферират нощувка на база All Inclusiv за 100-120 лева на човек.

В Стара Загора ресторантьорите одобряват резервации, само че множеството са решили да работят на свободна консумация, като авансово гостите им би трябвало да внесат сред 25 и 50 лв.. " Оставяте 50 лв. като наложителна консумация, само че сами си избирате менюто или поръчвате на място. Ще имаме оркестър с певица ", обясниха пред " Телеграф " от реномиран ресторант в града на липите. Емблематичният ресторант на самия вход на Аязмото ще работи с куверт, който обаче ще разгласят след 20 февруари.

В Благоевград кръчмите започнаха да се пълнят. Кувертите там почват от 60 лв. нагоре, някои стигат и до 100 лв., само че пък включват повече пийване и ядене. Доста от стопаните на заведенията за хранене в регионалния център на Пиринско ще обезпечат и оркестър, с цел да бъде празникът за дамите и половинките им още по-запомнящ се.

Оферти

Хотел край Благоевград примамва клиенти за празничния ден с оферта " Топла прегръдка ". Този пакет услуги се предлага при най-малко две нощувки и включва 20% отстъпка за прилагане на всички СПА лечения. Цената на вечер варира според от размера на помещението, което са избрали гостите - от 102 лв. за стая разкош до 230 лв. за апартамент с две спални.

Приятни изненади за дамите готвят и механджиите в Банско, които преднамерено махат куверта за празничния ден. " Цените са задоволително високи на всички места, тъй че всеки да поръчва съгласно джоба си ", сподели за " Телеграф " притежателят на паметна механа в курорта Любен Пумпалов. В множеството заведения в града под Тодорка ще има или жива музика, или диджеи. Развлекателната стратегия на кръчмите включва и празнични томболи. Наградите за гостите ще са скромни, само че пък от сърце.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР