Между 45% и 50% от младите хора у нас пушат,

...
Между 45% и 50% от младите хора у нас пушат,
Коментари Харесай

Почти половината от младежите у нас пушат

Между 45% и 50% от младежите у нас пушат, като най-често стартират сред 15 и 19-годишна възраст. Една пета от тях стартират още сред 10 и 14-години, сочат данните от изследване на " Коалиция за живот без тютюнев пушек " и " Блу линк нет ", съобщи БНР.
95% от интервюираните от бременни дами или млади майки, а над 60% от младежите са срещу рекламирането на тютюневи произведения, само че все пак пушат. Младите стартират с фабрични цигари, а една част от тях - с наргиле. Все по-популярни измежду тях са нагреваемите цигари поради опцията да се пушат на закрито.
 Прогноза: Цигарите могат да изчезнат от света след 10-20 години Прогноза: Цигарите могат да изчезнат от света след 10-20 години
След 10 до 20 години на доста пазари може да няма пушачи, настояват анализатори от Jefferies. Правителствата и тютюневите компании са н...
Специалистите приканват да се следи за съблюдаване на възбраната за пушене на закрито. Д-р Гергана Гешанова напомня, че пасивното пушене е съвсем толкоз нездравословно, колкото и дейното.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР