Между 3ти и 21ви юли Нестле България ще посрещне 12

...
Между 3ти и 21ви юли Нестле България ще посрещне 12
Коментари Харесай

Нестле България дава старт на 3-тото издание на стажантската програма Summer’s Cool

Между 3ти и 21ви юли Нестле България ще посрещне 12 студенти и висшисти, които ще имат опцията да развият професионалния умения благодарение на над 35 семинара и презентации 

За трета поредна година България е една от четирите страни, в която започва програмата на Нестле Summer’s Cool дружно с Румъния, Сърбия и Хърватия. В четирите страни ще се включват общо 50 млади, амбициозни и любопитни студенти и висшисти, които под хибридна форма ще се включат в особено готови от Нестле семинари и презентации.

В рамките на три седмици сред 3ти и 21ви юли Нестле България ще отвори вратите си за 12 последващи или приключили студенти и ще даде скъпи теоретични и на практика уроци на, с които младежите ще могат да развият своите лидерски умения, връзка, работа в екип, сериозно мислене, прочувствена просветеност.  Така Нестле ще им опцията и за едно мултикултурно прекарване, в което студентите ще работят и откриват голям брой нови гледни точки, работейки с учащи от други страни, култури и специалности.

В рамките на Summer’s Cool стажантите ще вземат участие в стратегия за практическо развиване, подкрепена от експерти в областите на ръководството на планове, логистиката, финансите, пазарните изследвания, продажбите, маркетинга, цифровите технологии, връзките с обществеността, електронната търговия, храненето и доста други. За край на програмата компанията ще даде на участниците взаимен план, по който те да работят дружно и да координират със чиновници от Nestlé.

„ Лятната ни стажанска стратегия е ориентирана към младежите, за които е значимо да бъдат подкрепени и добре готови в тяхната бъдеща реализация посредством действителен бизнес образец в една динамична среда. Вярвам, че давайки опция на младите експерти да бъдат чути, да бъдат провокирани, те разпростират цялостния си капацитет с изобретателни и реформаторски хрумвания, “ показа Евгения Стефанова, началник Човешки запаси, Нестле България.

Summer ‘s Cool е самодейност, предопределена да добави теоретичното университетско образование с практическо такова, което да запознае студентите с условията и действителността на работните места в света на бизнеса.

 

Нестле се нуждае от младите

Амбицията на Nestlé за световната младежка самодейност Нестле се нуждае от младите е да помогне на 10 милиона младежи по света да получат достъп до благоприятни условия за кариера до 2030 година Тази световна самодейност съчетава и координира всички действия, които поддържат младежите по света, в това число напъните на Алианс за младежта. Програмата за приключили студенти или такива в развой на образование Summer’s Cool е част от самодейността Нестле се нуждае от младите.

  

За Summer’s Cool

Summer’s Cool за първи път е инициирана през 2017 година в Румъния, а от 2020 се провежда на равнище Нестле Югоизточен пазар. Целта на програмата е експерти от разнообразни сфери в целия Нестле Югоизточен пазар, да дават на студентите опция да получат познания в основни сфери като маркетинг, продажби, електронна търговия, финанси, връзки с обществеността, логистика или обмисляне на търсенето, а също и да развият умения като водачество, ефикасна връзка, еластичност, прочувствена просветеност и сериозно мислене. Стажантите получават и на практика познания, като работят по планове и приключват триседмичната стратегия с показване на общ проблем, създаден от тях. До този миг в програмата са се присъединили 167 участници от всички страни на Югоизточния пазар, които организират програмата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР