Между 33 и 38 градуса ще са максималните температури днес,

...
Между 33 и 38 градуса ще са максималните температури днес,
Коментари Харесай

Отново високи температури днес, дъжд в края на седмицата |

Между 33 и 38 градуса ще са оптималните температури през днешния ден, демонстрира прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Ще духа слаб до сдържан вятър. Над планините ще е слънчево, като следобяд ще има краткотрайни нараствания на облачността. Максималната температура на 1200 метра ще е към 27 градуса, на 2000 метра - към 21 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево. Там също ще духа слаб до сдържан вятър. Максималните температури ще са сред 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Във вторник времето ще се задържи слънчево. Сряда температурите ще се усилят и ще доближават до 39 градуса. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там в Западна и Централна ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки.

В четвъртък също ще има превалявания, съпроводени с гръмотевици в Източна и Южна България. В петък и през почивните дни вятърът в цялата страна слаб до сдържан. Температурите ще са близки до естествените за последното десетдневие на август, преобладаващите оптимални - сред 25 и 30 градуса.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР