Между 30 000 и 40 000 души участваха в еднодневна

...
Между 30 000 и 40 000 души участваха в еднодневна
Коментари Харесай

Служители на Амазон в Италия: Спрете да пазарувате поне за ден

Между 30 000 и 40 000 души участваха в еднодневна стачка на чиновници на в Италия от три национални профсъюза, откакто договарянията с онлайн магазина стигнаха до задънена улица. Стачкуващите упорстват за по-добри условия на работа от колоса за електронна търговия, а италианските консуматори да покажат взаимност и да спрат да пазарят в “Амазон “ за един ден, написа БГНЕС. " Трудността е обвързвана с натиска, който те постоянно са ни оказвали, изключително на новопристигналите служащи “. " Имаме доста проблеми, работим с огромен товар: изпращаме приблизително по 100-120 и даже 180 колета едновременно , би трябвало да се постави завършек на това ".
Служителите на “Амазон “ в Италия стачкуваха и преди, само че не в този мащаб. Това е първото групово деяние, което удари цялата верига за доставки на “Амазон “, в това число хъбове и точки за доставка. Миналата година една трета от чиновниците на депото в Централна Италия напуснаха заради здравословни проблеми по време на пандемията. Миналия февруари стотици водачи на “Амазон “ стачкуваха във Вигонза, Италия, поради ненормални темпове на работа, несъответстваща отбрана на COVID-19 и ниски заплати.
 „ Амазон “ ще заплати 134 500 $ поради нарушаване на американските наказания „ Амазон “ ще заплати 134 500 $ поради нарушаване на американските наказания
„ Амазон “ реализира съглашение с Министерството на финансите на Съединени американски щати, което упрекна компанията за онлайн търговия на дребно...
Настоящата стачка идва два месеца откакто “Амазон “ разгласи желанието си да отвори още два логистични центъра в Италия за 230 милиона евро. От основаването си на Апенините преди 10 години, компанията е вложила към 6 милиарда евро в този план. Трите национални профсъюза упрекнаха “Амазон “, че не желае да се занимава позитивно с въпроси, включващи работно време и бонуси, учредени на резултатите.
" Работниците още веднъж са принудени да работят, с цел да се чуе гласът им. Това елементарно би могло да бъде избегнато, в случай че “Амазон “ се отнася съществено към жалбите на чиновниците " , споделя Кристи Хофман, общоприет секретар на UNI Global Union, добавяйки, че нейният профсъюз поддържа тези, които желаят заслужено възнаграждение и реалистични цели по време на тази брутална пандемия. Говорител на компанията назова обвиняванията подправени, като означи, че управлението на “Амазон “ се е срещало два пъти със синдикатите през януари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР