Между 29 май и 9 юни LG Electronics проведе своята

...
Между 29 май и 9 юни LG Electronics проведе своята
Коментари Харесай

LG дари домакински уреди на 6 центъра за настаняване от семеен тип в Плевен

Между 29 май и 9 юни LG Electronics организира своята благотворителна акция „ Добър жест ", с цел да показва най-важните полезности на LG - устрема към общественост и човещина. В рамките на акцията LG подари домашен уреди на домове за деца в неравностойно състояние във Варна, Пловдив и Плевен - градовете, които сервизът им на колела посети. Технологичният бранд посети Плевен на 8 и 9 юни.

LG има вяра, че животът е добър, когато се грижим добре за себе си, за нашите близки и за общността си. Именно, изпълнявайки задачата си да обезпечи по-добър живот за всички, марката подкрепя най-уязвимата част от обществото. В Плевен бяха дарени два броя LG перални машини в център за настаняване от фамилен вид.

Кампанията „ Добър жест " нарежда изнесен сервиз на колела на откритата повърхност пред магазин Техмарт, където всеки собственик на апарат от LG, закупен след 1 януари 2018г., отвън гаранция и нефункциониращ оптимално, имаше опция да ревизира положението му. При открита нередовност, екипът от експерти на компанията ремонтираха уреда изцяло гратис.

Сервизът на колела откликна на потребностите на потребителите, като с изключение на безплатния ремонт, спомагаха и с потребна информация по отношение на поддръжката на продуктите, както и при нужда, възнамеряваха самостоятелно домашно посещаване. Много уреди и устройства на потребителите на акцията бяха зарадвани с безплатния ремонт, а в случаите, когато ремонтът не бе вероятен, уредниците помагаха на клиентите да изберат най-хубавия артикул, който дава отговор на техните потребности, и им предоставяше ваучер за отстъпка за нова покупка на стойност от близо 100 лева

Освен да усъвършенства потребителското преживяване, акцията показва и най-важните полезности на LG - устрема към общественост и човещина. Сегашните и бъдещите консуматори са най-голямото ентусиазъм зад нововъведенията и потребителско обслужване на LG. Кампанията завърши сполучливо преди няколко дни като философията й се базираше върху вярването, че всеки може да направи благ жест, само че и да въодушеви всички към себе си да създадат същото. Няма дребни и огромни добрини, всяко положително е еднообразно значимо, тъй като трансформира света, и го прави по-красив. С „ Добър жест " LG сложи началото на една нова традиция, с цел да надгради оказаното доверие от клиентите си, и показва по какъв начин положителните каузи постоянно основават още положителни каузи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР