Между 27 и 31 юли 2020 местността Балатон очаква любителите

...
Между 27 и 31 юли 2020 местността Балатон очаква любителите
Коментари Харесай

Започна регистрацията за Fjällräven Vándortúra в Балатон

Между 27 и 31 юли 2020 местността Балатон чака феновете на природата да се разходят из най-високите и красиви нейни пейзажи.

Fjällräven Vándortúra е един от най-дългите преходи в Унгария, по време на който запалянковците могат да споделят своите прекарвания, откривайки дружно скритите съкровища на местността. Освен трекинга, спомагателните интензивности като йога, дегустация на вино, общи закуски и вечери, вършат Vándortúra едно от обичаните събития на планинарите. Кандидатстването за трекинг тура и вълнуващата стратегия към този момент е отворено на уеб страницата на събитието.
Разходки из винени лозя, изчезнали вулкани и невероятни пейзажи, в компанията на въодушевени по трекинга хора. Това са единствено дребна част от нещата, които влизат в описанието на ежегодния  преход Fjällräven Vándortúra. Пригответе се за незабравимо премеждие в най-прекрасната част на Унгария – високите местности наоколо до езерото Балатон. Този регион е цялостен със скрити естествени съкровища и задачата по време на Vándortúra е участниците да ги откриват дружно – вулкани, гледки, руини и мистични гори.
Fjällräven обожава трекинга. Това, което е почнало през 70-те с Оке Нордин, създателят на Fjällräven, който е канел групи хора на прекарване в природата с неговите нови и издръжливи облекла и екипировка, е останало като традиция в компанията и се е трансформирало във Fjällräven Classic (първото събитие е извършено през 2005 година в Швеция). Днес, на всички места по света процъфтява ползата точно към този вид експедиции, където всеки самичък носи своята екипировка, самичък си разпъва палатката, готви личната си храна и се движи със свое лично движение дружно с хора със сходно на неговото мислене.  
Fjällräven Vándortúra бе показан за първи път през 2014 година – въодушевен от Swedish Classic – и през днешния ден е съвсем традиция за феновете на природата и трекинга да споделят своята пристрастеност към природата в Унгария. Целта на Vándortúra  е да разноски участниците из живописни направления по безвреден и прелестен метод. Участниците изминават несъмнено разстояние всеки ден, а който се усеща изтощен има опция да избере по-кратък маршрут. Това е преход учреден на прекарванията, където хората могат да си починат от всекидневието, да се потопят по-дълбоко в природата, освежавайки физиката, съзнанието и духа си, дружно с други запалянковци, които усещат природата като собствен дом.Санела Крисат, Заместник основен действен шеф и маркетинг началник във Fenix Outdoor Emerging Markets GmbH.

„ Миналата година стотици фенове на трекинга пристигнаха с нас на Fjällräven Vándortúra. От началото си през 2014, турът е имал общо близо 1000 участници. Сред тях има както младежи, по този начин и по-възрастни, както новобранци, по този начин и опитни катерачи. Vándortúra построява едно общество, където се срещат остарели другари и се градят нови другарства всяка година. За нас е голямо наслаждение, че името на Vándortúra,вече е излязло оттатък границите на страната и предходната година нашите сътрудници от Германия, Полша, Словения и Англия се причислиха към нас на Балатон. “
Приоритет за уредниците е да почитат и пазят природата. По време на Vándortúra се обръща внимание на природосъобразното планинарство, на това да се опазват естествените благосъстояния за бъдещите генерации. За да резервира тези полезности и да поддържа чистотата в природата, всеки участник получава торбичка за боклуци от уредниците, където да събира боклука, генериран по време на тура, или за по-амбициозните – да събират отпадъците по пътеката си за катерене. Fjällräven награждава най-активните участници в събирането на отпадък със специфични награди на края на тура.

За повече информация и кандидатстване: https://fjallraven-vandortura.com/ Открийте продуктите на Fjällräven на www.fjallraven-shop.bg

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР