Между 2018 и 2022-а този пазар ще се увеличава с

...
Между 2018 и 2022-а този пазар ще се увеличава с
Коментари Харесай

„Умните” обувки се очертават като ниша с бърз растеж

Между 2018 и 2022-а този пазар ще се усилва с 23% годишно

Смарт обувките оказват помощ за надзор и обмисляне на физическата интензивност
(снимка: CC0 Public Domain)

На фона на бързото повишаване на пазара на носими електронни устройства, подбуден от триумфа на фитнес гривните , умните облекла и обувки останаха в сянка. Но анализаторите от Technavio чакат нишата на смарт обувките да пораства приблизително с 23% годишно в интервала 2018- 2022.
още по тематиката
Както и при гривните, моторът за развиване на пазара на умни обувки е известността на фитнеса. Той предизвиква производителите да влагат в създаване на артикули в новата категория.

Обувките, способни да отмерват стъпки, стартират да харесват на потребителите, защото оказват помощ за контрола и планирането на физическата интензивност. Според анализаторите, в тези условия на напред във времето ще излязат ефикасни тактики за брандиране, ориентирани към поддържане и разширение на потребителската база.

Technavio има вяра, че стратегическото партньорство ще има позитивно влияние върху пазара и ще способства доста за растежа му през прогнозния интервал. Става въпрос за съюзи сред известни снабдители на обувки и софтуерни колоси за създаване на интелигентни обувки с разнообразни функционалности.

Очаква се тази наклонност да подтиква растежа на международния пазар на умни обувки в околните години. Прогнозираният средногодишен растеж на продажбите е към 23% за интервала 2018-2022.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР