Между 20 и 30 са колите, намерени снощи от собствениците

...
Между 20 и 30 са колите, намерени снощи от собствениците
Коментари Харесай

Деца нарязаха гумите на над 20 коли в пазарджишко село

Между 20 и 30 са колите , открити нощес от притежателите си с нарязани гуми в пазарджишкото село Мало Конаре. А причинителите на бруталното посягане са шест деца, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.
 
След извършеното от криминалисти следствие в Районното ръководство на полицията в града са прибрани шест момчета на възраст от 12 до 15 години , всички – от същото село. Установено е, че трима от тях – на 12, 13 и 15 години, са директни причинители, а останалите са ги гледали по какъв начин се забавляват, дупчейки гумите на колите. Иззет е и ножът, с който е осъществено действието.

С младежите работи контрольор „ Детска педагогическа стая “. Работата по случая продължава . Но едва ли ще приключи със съществени санкции, защото поради възрастта на причинителите не се квалифицира като закононарушение , а като противообществена демонстрация.
 
Припомняме, че случаят е станал нощес . Колите са на служащи, които ги паркирали в центъра на селото, а оттова пътували с проведен превоз до компаниите си. Когато се върнали към 23,00 часа, заварили колите си с пробити гуми, като на някои са унищожени и четирите.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР