Между 2 и 9 юли в Камчия ще се проведе

...
Между 2 и 9 юли в Камчия ще се проведе
Коментари Харесай

Президентът на Световната Кудо федерация идва в България за международен летен лагер

Между 2 и 9 юли в Камчия ще се организира интернационален летен лагер , проведен от Световната Кудо федерация. Лагерът ще бъде посетен от участници от целия свят и известни инструктори от бойния спорт .

Сред специфичните посетители ще бъде президентът на Световната федерация по Кудо – джукучо шихан Кеничи Осада . Съвместно с лагера ще се организира и интернационалната бойна галавечер SENSHI 17 на 8 юли във Варна.

Този летен лагер ще даде опция на спортни майстори от целия свят да се съберат в България , с цел да учат, упражняват и развиват своите бойни умения в сходство с духа и практиките на Кудо .

Японските митове – джукучо шихан Кеничи Осада , притежател на 7-ми Дан, спечелил открития шампионат на Япония през 1985, 1986, 1989, 1992 и първенец на Японското състезание по категории през 1984, 1987 и 1989 година и неговите възпитаници Риота Азума – 3-ти Дан, Дайдоджуку HQ Шихан-дай , международен първенец по Кудо, азиатски първенец по Кудо, притежател на приз за доминация в 3 класа на Япония и Риота Онодера – международен първенец по кудо през 2023 година ще предават своите познания на участниците в заниманията.

Специален гост-треньор на лагера е и шихан Семи Шилт – първенец на Glory Grand Slam 16 man tournament, международен първенец на Glory, четирикратен K-1 гран при първенец, K-1 международен първенец , троент притежател на купата King of Pancrase и повторен международен безспорен Кудо първенец .

Международното събитие в Камчия ще ускори духа и силата на спортистите , а по този начин също ще им даде специфична зона за продан на познания , сила, с цел да се трансформира в място за нови другарства и професионални контакти.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР