Между 1973 и 1998 г. д-р Бийк, който е починал

...
Между 1973 и 1998 г. д-р Бийк, който е починал
Коментари Харесай

Гинеколог е използвал собствен материал при оплождане „ин витро”

Между 1973 и 1998 година доктор Бийк, който е умрял през 2019 година, е работил в болница в Лайдердорп, на няколко километра северно от Хага. През това време е осъществил десетки процедури за асисистирана бременност, като в същото време влизал в ролята на " незнаен донор " на сперма, както изисква законодателството.

Миналия януари обаче болница Alrjine, чиято администрация включва и болничното заведение в Лайдердроп, стартира без значение следствие, след искане на организацията FIOM – конструкция, която се занимава с следенето на биологичните родители на хора, заченати и родени посредством асистирана репродукция.

До настояването за следствие се е стигнало след видяно съвпадане с еднакъв генетичен материал при над 20 души, родени в интервала 1973 – 1986, като ДНК-тестовете им посочили съгласуемост с ДНК-данните на доктор Бийк, показва fanpage.it.

Според първичните следствия никой в ​​болницата не е знаел за това, само че и не го изключва. Болничните чиновници споделят, че в тези години техниките за асистирана...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР