Между 1973 и 1986 г. гинекологът от Лайден Йос Беек

...
Между 1973 и 1986 г. гинекологът от Лайден Йос Беек
Коментари Харесай

Гинеколог е обвинен, че е оплодил 21 жени със собствената си сперма

Между 1973 и 1986 година гинекологът от Лайден Йос Беек е станал татко на минимум 21 деца, като е употребявал личната си сперма за оплождане на дами по време на лекуване на неплодородие, заяви болничното заведение „ Алрийне “. Беек е работил в болница " Елизабет ", която се слива с болница " Алрийне ". Той е третият нидерландски гинеколог, за който е разкрито, че е употребявал личната си сперма при лекуването, оповестява „ Omroep West “.

Неправомерното държание на Беек е разкрито, когато Fiom открива ДНК съвпадения сред 21 души. Fiom оказва помощ на хората да открият биологичното си семейство. По-нататъшното следствие демонстрира, че майките на всички 21 души са били лекувани от Йос Беек в болница " Елизабет ". Fiom осведоми болничното заведение, откакто през лятото на 2021 година ДНК на 21 души съответствува с едно от децата на Беек.
Все повече дами във Англия се срамят да вървят на гинеколог
По данни на откриватели от ден на ден дами във Англия заобикалят диагностика за рак на шийката на матката, защото се срамят да...
Прочети повече
Бяхме доста шокирани, когато научихме за това ", съобщи пред малкия екран Петер Юе от борда на шефовете на болничното заведение „ Алрийне “. " Шокирани сме поради засегнатите деца и, несъмнено, поради родителите. "

Доколкото е известно, Беек е употребявал спермата си при дами, които са се опитвали да заченат от неизвестен донор. Той е работил в „ Алрийне “ от 1973 до 1998 година Умира през 2019 година Юе не може да изключи, че може да са наранени повече хора, и помоли дамите да се обадят, в случай че Беек ги е лекувал.

Беек е третият холандски гинеколог, за който е известно, че е употребява личната си сперма при лекуване. Ян Карбаат е първият оголен случай. Възможно е той да е станал татко на към 80 деца. Ян Вилдшут е правил същото в болница " София " в Цволе, в този момент болница " Исала ". Вилдшут е татко на десетки деца, написа БГНЕС.

Болница „ Алрийне “ изиска от комисията Браат, която проверява случая с Вилдшут в Цволе, да прегледа и Беек и неговите практики.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР