Между 19.14 и 200 лева ще струват единичните карти от

...
Между 19.14 и 200 лева ще струват единичните карти от
Коментари Харесай

Левски даде ход на кампанията с членските карти „Аз съм Левски“

Между 19.14 и 200 лв. ще костват единичните карти от другите категории на " Аз съм Левски ", заяви изпълнителният шеф на клуба Павел Колев на презентацията през днешния ден. Той изясни, че процесът по " вписването " на всички левскари като членове на клуба ще продължи дълго време и той ще включва основаването на нов уебсайт и цифрова платформа, които ще стартират да действат изцяло в най-близко време.

Картите ще бъдат пуснати в продажба през днешния ден от 19:14 часа и ще важат до 31 декември 2021.

" Това е единствено първата стъпка към един по-голям развой, който ще продължи най-малко няколко месеца и има за цел да сбъдне фантазията на всички последователи на Левски, както и на тези, които работят в клуба. А точно, във всеки един миг да знаем кои тъкмо са левскарите в България и целия свят, какво имат като нужда и по какъв начин можем да им го дадем.
" Като част от членската акция се създава и нов уебсайт на Левски, който ще бъде цифрова платформа за събиране на всички почитатели на едно място. Чрез него всеки ще има контакт с представител на клуба ", изясни Колев.

" Имахме много дълга полемика за QR кода. Представихме плана пред последователи предходната седмица и получихме противоположна връзка, след което променихме някои неща в системата. Този QR код съдържа неповторим идентификационен код за всеки последовател, а това отваря много благоприятни условия за близко бъдеще да се основават профили на притежатели. Също по този начин, планираме с търговски сътрудници да дават отстъпки във всоите вериги. Минимална част от всяка изхарчена сума ще попада в клубната каса и Левски ще печели от това, че последователите му се разпознават като негови членове ", сподели още изпълнителният шеф на " сините ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР