Между 18 и 21 септември в град Левски ще се

...
Между 18 и 21 септември в град Левски ще се
Коментари Харесай

Как да стана предприемач - национална научна конференция в град Левски

Между 18 и 21 септември в град Левски ще се организира Национална научна конференция „ Предприемачеството през погледа на младежите - благоприятни условия и фантазии ". Над 35 участници от разнообразни области на страната ще вземат присъединяване в нея.

Идеята е по какъв начин учениците от 11 и 12 клас виждат своето бъдеще. Какъв избор са създали - да учат и какво, да работят и какво. Пред какви тествания и компликации биха се изправили, могат ли да се оправят сами и от кого биха потърсили помощ.

Целта на конференцията е да се предизвика инициативността и предприемчивостта на младежите в България. Да се поддържат изборите, които всеки един от тях прави, свързани с неговото обучение и реализация на пазара на труда, според от неговите персонални качества, ползи, гении, умения и провокации.

Организатори на Научната конференция са неправителствената организация СОНИК СТАРТ И СУ „ Крум Попов " град Левски.

Събитието е под патронажа на проф. Галин Цоков, министър на образованието, под егидата на Любка Александрова, кмет на община Левски, с поддръжката на академичната общественост и списание Икономическа мисъл. Почетни посетители ще бъдат проф. Огнян Герджиков и Димитър Томов.

В основата на събитието обаче са децата. Те ще са тези, които ще показват своите планове, те ще са тези които ще водят конференцията, ще вземат участие в разнообразни екипи, ще вземат решение избрани проблеми и ще търсят отговори на своите въпроси от разнообразни ментори.

Събитието е въодушевено от Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации и е част от Календара за отбелязване 15 години СОНИК СТАРТ и на 100 години СУ „ Крум Попов " Левски.

Откриването на Научната конференция е на 18 септември от 12 часа в постройката на община Левски.

По този мотив на 18 септември от 10.00 ч. в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен ще се организира конференция .

В нея ще вземат участие: ИВАН ИВАНОВ, УПРАВИТЕЛ НА СОНИК СТАРТ, ПРОФ. СПАРТАК КЕРЕМИДЧИЕВ, ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Народно събрание НА ИНСТИТУТ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ КЪМ Българска академия на науките, ЛЮБКА АЛЕКСАНДРОВА, КМЕТ НА ГР. ЛЕВСКИ И ИНЖ. НАТАЛИЯ ЧИНГОВА, ДИРЕКТОР НА СУ „ КРУМ ПОПОВ " ГР. ЛЕВСКИ.

СОНИК СТАРТ е организация, която потвърждава, че младите експерти могат да трансформират ориси - и своята, и непознатите - и то стабилно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР