Между 13 и 15 септември в София ще се състои

...
Между 13 и 15 септември в София ще се състои
Коментари Харесай

Лидерска академия за студенти от български висши училища ще се състои в София

Между 13 и 15 септември в София ще се състои първата Лидерска академия на фондацията "Заедно в час ", която е за студенти в български висши учебни заведения. Това оповестиха от организацията.

Обучението е гратис и включва способи и извършения от опита на организацията и програмата й за професионално и лидерско развиване, която е отличена за "Най-добра стратегия за кариерно развиване " и за "Най-добра обучителна стратегия " в състезанието "Работодател на годината " 2018 година

Кандидатстването е до 30 август с попълване на формуляр на адреса: http://bit.ly/2GUAdFP. Критерий за кандидатстване е образованието в бакалавърска или магистърска степен през идната 2019/2020 академична година. Академията е подобаваща за дейни, обществено ангажирани студенти, които търсят способи да придобият нови умения и познания. Както и за студенти, които желаят да се развиват, само че и да способстват за средата и обществото, в които живеят.

Програмата на академията включва образования, свързани с универсални лидерски умения, които могат да бъдат приложени в друг подтекст и сфера; сесии, ориентирани към личностно и кариерно развитие; срещи с вдъхновяващи водачи от разнообразни браншове и среща с 30 стимулирани студенти от цялата страна.

Лидерски академии на "Заедно в час " към този момент са били проведени в Лондон и Берлин.

Фондацията работи за това всяко дете в България да получи достъп до качествено обучение.

Организацията открива, образова и развива уменията на способни и стимулирани експерти от разнообразни сфери, които имат предпочитание да работят за възстановяване на образованието в страната. Те стават учители за две години в български учебни заведения, в които учениците демонстрират по-ниски резултати от междинните за страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР