Между 10 и 15 градуса са температурите в момента в

...
Между 10 и 15 градуса са температурите в момента в
Коментари Харесай

Станислава Цалова: Жълт код за валежи в 12 области на страната

" Между 10 и 15 градуса са температурите сега в множеството региони. В Централна и Северна България има места с дъжд и гръмотевици в този момент. Жълт код в този момент важи в 12 области на страната за превалявания, краткотрайно интензивни и с гръмотевици. " - изясни днешната прогноза синоптичката от БТВ Станислава Цалова.

" Ще има условия и за градушки. Днес ще захладнее. Ще се развиват купести и купесто- дъждовни облаци. Ще има интензивни количества от дъжд с гръмотевици, ще има условия за дъжд и градушка. В югоизточните региони най-малко ще има доста слънчеви часове. Вятърът ще е до сдържан от Запад - Северозапад. В Източна България ще е от Изток - Югоизток. При стихия ще се усилва. Максималните температури през днешния ден ще бъдат най-вече сред 17 и 22 градуса.

Над планините облачността ще бъде забележителна, ще има превалявания от дъжд, на доста места - с гръмотевици. Над 2000 метра преваляванията ще бъдат от сняг. Ще духа до сдържан вятър от Северозапад, по високите и открити елементи - от Югозапад, при стихия ще се усилва. Ще има и гръмотевици. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР