Междинният 11-и кръг в родната Първа лига е към своя

...
Междинният 11-и кръг в родната Първа лига е към своя
Коментари Харесай

Три двубоя поставят завършека на междинния 11-и кръг в Първа лига

Междинният 11-и кръг в родната Първа лига е към своя край, а в днешния ден следва да бъдат изиграни и последните три дуела от програмата.

Всичко започва във Велико Търново, където в 15:30 часа Етър приема Пирин Благоевград в мач, в който успеха и за два отбора наподобява като наложителна.

" Болярите " са единствено с един триумф от началото на акцията, което разумно ги оставя в дъното на подреждането, а нов неуспех през днешния ден може да коства и работата на старши треньора Емануел Луканов, за който се счита, че ще бъде заменен от Станислав Генчев.

В същото време " орлетата " се намират в нещо като напредък след идването на Иво Тренчев и в последните два кръга записаха победи против Хебър Пазарджик и Крумовград, които сигурно ще им вдъхнат в допълнение самочувствие преди визитата им в остарялата столица през днешния ден.

От 18:00 часа следва още един забавен двубой край Пловдив, защото Крумовград посреща Арда Кърджали.

След трите си следващи победи през август новаците в елита по този начин и не съумяват да стигнат до триумф дотук през септември, макар че в този интервал направиха 2:2 като хазаин против Левски.

Междувременно Арда, воден от Александър Тунчев, ще се стреми към своята шеста победа в последните седем мача, в които единственото проваляне пристигна при гостуването на водача в класирането Локомотив Пловдив.

Точка на този 11-и кръг ще сложи столичното дерби сред ЦСКА и Локомотив София довечера от 20:30 часа на стадион " Българска войска ".

" Армейците " стабилизираха изявите си при Нестор Ел Маестро и през днешния ден ще се стремят към своя четвърти следващ триумф в Първа лига, който би могъл още веднъж да приближи отбора единствено на точка от безконечния противник Левски малко повече от седмица преди директния конфликт сред " червени " и " сини ".

Локомотив София също е измежду тимовете, които към този момент претърпяха една треньорска рокада, като при новия си ментор Данило Дончич " червено-черните " записаха една победа и една загуба, а положителен резултат през днешния ден може да отдалечи столичните " железничари " от дъното на класирането.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР