Междинните избори в САЩ, чиято официална дата е насрочена за

...
Междинните избори в САЩ, чиято официална дата е насрочена за
Коментари Харесай

Американците гласуват за гражданска война

Междинните избори в Съединени американски щати, чиято публична дата е планувана за 8 ноември, към този момент са в разгара си. Хората гласоподават по пощата, гласоподават предварително, към този момент са събрани доста милиони бюлетини.

Характерно за сегашните избори е, че всички са авансово недоволни от резултатите им. Републиканците считат, че демократите още веднъж ще фалшифицират резултатите, както през 2020 година, ще „ откраднат изборите “. Демократите се опасяват, че републиканците ще си помислят, че " изборите са били откраднати ", ще провеждат въоръжен протест и ще преизчислят резултатите, както би трябвало, под дулото на оръжие. Общо взето и да гласоподават, и да не гласоподават - какъвто и да е резултатът, той няма да се одобри от половината страна.

Из цялата страна се носи слух, че изборите са били авансово " хакнати " и резултатите към този момент са предизвестени. Правителството отхвърля слуховете, само че никой не им има вяра.

Скандалите към изборите към този момент започнаха. Най-лошото от всичко е прословутото гласоподаване по пощата. Днес то наподобява изцяло допотопно. Има пощенска кутия в профил на пуста автомагистрала - няма защита, няма системи за инспекция на гласоподавателите, нищо. Предполага се, че там жителят пуска бюлетината си, минавайки оттова с лекия си автомобил. Но единствено локалните орли, реещи се високо в небето над пустинния пейзаж, знаят кой и какво в действителност хвърля там. Освен това не се знае какво се прави с тези бюлетини в изборната секция, кой и по какъв начин ги приема, брои и регистрира. Това е непрозрачна процедура.

На президентските избори през 2020 година някак изненадващо съответства по този начин, че голямото болшинство от бюлетините, изпратени по пощата, бяха хвърлени за Байдън. Мистерия е за какво. Републиканците са сигурни, че е имало измами на всички стадии. Демократите почтено въртят очи: съгласно тяхната версия най-прогресивните гласоподаватели гласоподават по пощата, естествено, дали своят вот са за Байдън, какво желаят от тях?

Гласуването по пощата беше въведено под предлог локдаун поради ковид. Е, локдауните свършиха, би било допустимо да се вземе и да анулират този вид. Но американците не търсят лесни пътища. Гласуването по пощата стартира още веднъж: и незабавно откакто стартира, започнаха нарушавания.

В щата Пенсилвания, да вземем за пример, 250 000 бюлетини бяха изпратени на гласоподаватели, които не са удостоверили самоличността си. Сега те ще се попълнят, кой знае по какъв начин, и ще се изпращат в секциите. Теоретично такива бюлетини не би трябвало да се броят, до момента в който гласоподавателят по някакъв метод не е удостоверил самоличността си. Но в щатските изборни секции споделиха, че нямат време да ревизират всички, а и няма задоволително чиновници.

Характерно е, че Пенсилвания се ръководи от губернатора демократ Том Улф. Такива неща са доста присъщи за демократичните щати. Всъщност управляващите в тях употребяват административния запас в интерес на Демократическата партия, само че всичко ще бъде показано като почтени и неизбежни съвпадения.

Или вземете тези машини за броене на гласовете на “Доминион ”. През 2020 година те вълшебен преброиха всички бюлетини в интерес на Байдън. Системата се изложи по най-срамния метод. Защо не я смениха? Но не, закупените от Обама машини “Доминион ”, към които американците към този момент са просто алергични, ще броят гласовете и на тези избори.

На доктрина демократите на тези избори за Конгрес и Сенат са обречени. Честно казано, нищо не може да попречи на републиканските претенденти да завоюват. Но същото се случи с Тръмп през 2020 година Беше безапелационен любимец, само че демократите пипнаха нещо, излъгаха, преброиха - и опаля!, Джо Байдън влезе в Белия дом.

Сега, когато Демократическата партия разполага с още по-мащабен административен запас, републиканците чакат още по-мащабни фалшификации. На място се приканват жителите да пазят пощенските кутии за гласоподаване от препълване, да се записват като доброволци за наблюдаване на гласуването и броенето на бюлетините. Тези деятели са организирали групата “Спрете грабежа ” и посредством нея координират дейностите на място.

Това обаче са обособени частни начинания, а Демократическата партия от дълго време е сложила на конвейер подправянето на избори.

Самото американско законодателство пречи на честното броене на гласовете. Сякаш преднамерено е подредено, с цел да е по-лесно за искащите да мамят. И колкото и да го оправят, става " все по-странно и по-странно ".

Да разгледаме ясното персонално гласоподаване. Дошъл си на крайник, посочил си паспорта си, намерили са ви в базата данни, подписал си се за тях и в този момент ги попълваш съгласно личните си. Е, по този начин е в Русия. Ами в Съединени американски щати?

И там дълго време съвсем на всички места можеше просто да дойдеш, да вземеш бюлетина и да сложиш отметка. Без паспорт, без никакви документи за идентичност. Демократите от всяко желязо тръбят, че настояването на документ за идентичност от гласоподавател е просто обидно. Това е, споделят те, расизъм, сексизъм, фашизъм. Видяхме резултатите. Бог знае кой и какъв брой пъти е дал своя вот за Байдън, само че десетки милиони американци не повярваха в честността на изборите му.

Осъзнавайки през 2020 година, че техните политически противници са демократизирали изборния развой до цялостна безсрамие, републиканците в своите щати се пробваха някак да затегнат гайките. Бяха въведени такива изненадващи за американците вести, като нуждата от показване на персонална карта на секцията, че даже със фотография. За това представители на Демократическата партия нарекоха републиканците неофашисти.

Новата концепция за инспекция на самоличността на гласоподавателя обаче по този начин и не беше приключена. Има доста малки врати в законодателството. Те са разнообразни в обособените щати, само че същността им е една и съща: в случай че в действителност желаете, можете да гласувате без персонална карта. В доста щати бюлетина ще бъде раздадена против едното нищо, в случай че да вземем за пример кажете, че нямате право да бъдете снимани заради религиозни убеждения. В Индиана и Тенеси локалните индианци могат да гласоподават без персонална карта. В Южна Каролина всеки, който има " основателни аргументи " да няма персонална карта.

Почти във всяка изборна секция можете да получите " предварителна бюлетина " - попълвате я без документи, само че тя се зачита едвам откакто въпреки всичко донесете персоналната си карта. Но какво ще стане, в случай че гласоподавателят не носи документа? Кой ще подсигурява, че " предварителната му бюлетина " няма да бъде взета поради?

През 2020 година наблюдаващи, които се опитваха да следят преброяването на бюлетините, бяха прогонени и бити от банди расово правилни „ деятели “. Служители на изборните комисии заключиха компактно вратите и спуснаха щорите, с цел да не види някой по какъв начин броят едни и същи бюлетини няколко пъти. Ще бъде ли допустимо да проследим този развой през днешния ден? Да, доста изборни секции провеждат предавания онлайн в онлайн режим, които ще отразяват онлайн процеса на броене на гласовете. Избирателите са регистрирани в екипи от наблюдаващи.

Опитват се да вкарат някакъв ред единствено в републиканските щати. В тези, които се управляват от демократите, цялата изборна процедура е целеустремено изкривена. Не ревизират самоличността на гласоподавателите, не управляват кой идва да гласоподава от други щати, по всевъзможен метод предизвикват незаконните имигранти да гласоподават, като цяло вършат всичко, с цел да " угодят на своя " претендент от Демократическата партия.

В резултат републиканските наблюдаващи в Калифорния настояват, че фалшификатите към този момент са в разгара си. Републиканците се пробват да щурмуват изборните секции, чиновниците викат полиция и афишират доброволците за екстремисти. Избирателните секции са оградени с полицейски бариери, а в прозорците са сложени бронирани стъкла. Избирателните комисии постоянно са атакувани от гневни жители.

Политическата битка в Америка от ден на ден припомня на борби без правила. Това никога не е метафора. Републиканците и демократите се борят в урните изцяло съществено. До зъби въоръжени деятели пазят пощенските кутии от пълнене с бюлетини. Избирателни секции се нападат в разнообразни елементи на страната. Припламва толкоз горещо, че пламъците на гражданската война към този момент доближават до небето.

Съвсем неотдавна някой преби с чук брачна половинка на ръководителя на Конгреса Нанси Пелоси, тъй че нещастният дъртак се озова в болничното заведение. Пелоси е един от най-неприятните хора в демократичния естаблишмънт, брачният партньор ѝ напълно намерено завоюва дивиденти на борсата от нейната вътрешна информация. Мнозина не ги харесват, само че все пак това кърваво закононарушение шокира Америка.

Пол Пелоси в никакъв случай не е бил политик – той е просто навъртащ се към нея. Очевидно обаче нападателят, който е извикал „ Къде е Нанси? “ по време на побоя, е отмъщавал на председатея на американския Конгрес по политически аргументи.

Дори в гангстерските кръгове се пробват да не допират фамилиите на съперниците. Днес страната като че ли се е върнала към дните на Дивия запад.

Съболезнованията на Пелоси бяха изразени даже от върлия ѝ противник Доналд Тръмп. Може да го разберете. С толкоз доста съпруги, деца, внуци, намесването в политическата битка в Америка през днешния ден наподобява необикновено рисково начинание. Сблъскалите се страни като че ли си демонстрират през днешния ден какво ги чака: в идното кръвопролитие те няма да пощадят даже почтени родственици.

Преди година, когато обсъждаха вероятния колапс на страната, американците смятаха, че тя ще се разпадне на червени републикански и сини демократични страни. Реалността се оказа по-сложна. Политическите деятели, които се усещат малцинство, се държат най-агресивно. Републиканското малцинство процъфтява в Демократична Калифорния. Демократичните деятели идват особено в консервативните щати, с цел да вандалстват. Разделението не върви по държавни граници, а по градове, области, фамилии.

Политическите деятели се сплотяват с милиции - въоръжени сдружения на жители. Военните анализатори съществено разискват по кое време армията ще се намеси в цивилен спор и по какъв начин ще се държи в този случай. Междувременно, съгласно най-скромните оценки, в ръцете на популацията са се натрупали към 400 милиона огнестрелни оръжия. Напрежението витае във въздуха, избива всекидневно с всеобщи изтезания. Силите за сигурност предизвестяват американците за невиждана детонация на принуждение по време на изборите.

„ Откога политиката се трансформира в кървясъл пердах? ”, се питат се американски публицисти. Те би трябвало да се запитат дали тази борба ще се трансформира в пълноценна революция? Наближава 8 ноември – аленият ден от календара.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР