Мехтаб Хосаин, играчът, който игра изключително грубо срещу Димитър Бербатов,

...
Мехтаб Хосаин, играчът, който игра изключително грубо срещу Димитър Бербатов,
Коментари Харесай

Наритал Бербатов обявен за герой

Мехтаб Хосаин, играчът, който игра извънредно жестоко против Димитър Бербатов, беше разгласен за воин, поради дейностите си. Халфът на „ Джамшедпур “ бе личен надзирател на българина в срещата на неговия отбор против „ Керала Бластърс “ (0:0). Индиецът влизаше жестоко в краката на Бербатов, само че все пак получи единствено жълт картон.

След дуела футболистът беше избран за състезател на мача, а треньорът му Стив Копел го похвали.

„ Играчите ми заслужават похвали, изключително Хосаин – сподели 62-годишният англичанин, който има 322 мача за „ Манчестър Юнайтед “. – Преди срещата бях дал други оказания за Бербатов, само че неговата игра беше радикално друга от първия му мач за „ Керала Бластърс “. Българинът играеше прекомерно доста с топката и отваряше пространства на своите съотборници. Това не ми хареса и знаех, че мога да го спра единствено с дразнене. Бербатов беше най-опасният им състезател и се веселя, че го неутрализирахме. “

Преди седмица „ Керала Бластърс “ приключи 0:0 и в първия кръг на шампионата. В Индия се похвалиха, че мачът, в който Димитър Бербатов дебютира за своя нов тим, е бил гледан от 25 милиона фенове.

„ Това е с 59% повече от аудиторията на първия мач за предишния сезон “, написа локалният уебсайт „ Спортскееда “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР