Мехмед Гогов показва, че не е особено голям мъж. Той

...
Мехмед Гогов показва, че не е особено голям мъж. Той
Коментари Харесай

Меди довърши „дъртата чанта“ Моника Валериева: Беше ме срам да си я представя без силикон!

Мехмед Гогов демонстрира, че не е изключително огромен мъж. Той не стопира да наскърбява Моника Валериева, макар че дълго време топлеше леглото й.

Меди заряза плеймейтката по жесток метод, откакто съобщи, че не ставала за брачна половинка и майка на децата му, тъй като е с 5 години по-голяма от него, дори я назова „ дърта чанта “. Певецът от турски генезис обаче не спря единствено дотук.

Наскоро чалга звездата се е изказал още веднъж унизително за тогавашната си възлюбена. Той споделил с другари, че без силикон в гърдите Моника щяла да е едно нищо и го било позор да си я показа по този начин. Дори й бил споделил в очите да не си маха силикона, когато тя имала предпочитание да стане естествена.

Меди явно е нямал никакви усеща към силиконката, а единствено се е забавлявал с нея. Тя обаче е била същински влюбена за първи път. Злите езици даже приказват, че най-сетне си откри майстора, тъй като се отнесоха с нея по този начин, както тя се отнесе с доста мъже през годините.

Факт е, че Моника е към този момент на 33 година, а към момента няма брачен партньор и дете. В последните 15 години се беше посветила на разврат и не помни, че има и по-важни неща.

Меди обаче е на 28 година и има доста последователки. Някоя от тях може да стане новото му гадже.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Меди Моника Валериева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР