Мехмед Гогов – Меди трябваше да чака 10 години, за

...
Мехмед Гогов – Меди трябваше да чака 10 години, за
Коментари Харесай

10 години по-късно: Меди натри носа на Саня Армутлиева! Певецът стана НЕЗАКОНЕН милионер, след като тя го отряза

Мехмед Гогов – Меди трябваше да чака 10 години, с цел да натрие носа на Саня Армутлиева, че не му даде късмет в музиката. Циганинът от турски генезис най-сетне го изработка.

Пътищата на двамата се преплетоха през 2013 година, когато никому незнайният Мехмед се яви в „ Х Фактор “. Той съумя да стигне до третия стадий на надпреварата, а точно „ Къщата на съдиите “. Саня бе негов наставник и го отряза на крачка от огромните концерти.

Според мнозина тя го е отрязала по расистски аргументи, което е още по-обидно. Освен това на негово място за концертите включи Атанас Колев, който е рапър и е надалеч от пеенето на Меди, което не изглеждаше по никакъв начин почтено.

Оттогава изминаха 10 години, а през днешния ден Мехмед е милионер. Това демонстрира простата математика. Само за последната 1 година Меди би трябвало да е натрупал повече от 1 милион лв..

Певецът е покрит от участия. Пее в разнообразни градове през ден. Има по 15 участия на месец, а единствено за едно прибира 8000 лева

Меди самичък се продуцира, тъй че всичко прибира за себе си, като изключим дребната част, която заплаща на своя екип, с който пътува.

Простите сметки сочат, че ромът с турски корени прибира по 120 бона месечно, като през лятото те могат да стигнат до 150. На процедура той би трябвало към този момент да е милионер.

Меди обаче, като множеството си сътрудници, прави финансови измами и по тази причина е толкоз богат. Според слуховете той отчитал пред Национална агенция за приходите едвам 30 000 лева на месец, а останалите ги прибирал чисти, което е машинация по отношение на страната.

Инфо: Crimesbg.com, Lupa.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР