Мехмед Гогов – Меди се води голям женкар и с

...
Мехмед Гогов – Меди се води голям женкар и с
Коментари Харесай

Кошмарът е пълен! Павел тръгва да бие Меди, който „оправя“ Преслава

Мехмед Гогов – Меди се води огромен коцкар и с право. Младият артист от турски генезис „ забърсва “ всяка фуста, която види. Направи го и с Преслава.

В момента двамата работят дружно по общо парче. По през целия ден са един до различен, което разпалва искрите посред им. А тези искри могат да бъдат в действителност доста мощни, поради нагона и на двамата.

Според слуховете двамата към този момент са консумирали това свое въодушевление. Вече е потвърдено, че Меди си пада по какички, защото изкара 2 години с Моника Валериева.

Проблемът, несъмнено, е, че Преслава е обвързана от доста години. Павел, който е татко на щерка й Паола, е извънредно ревностен и постоянно налита на пердах.

Преди години Павел беше пребил един почитател на Преслава единствено тъй като изискал подпис с взор, който съгласно него я събличал с очи. Затова Меди крепко е закъсал сега.

Слуховете вещаят, че артистът е застрашен от здрав бой от мъжа на любимката на Митко Пайнера. Той се заканвал, че ще го спука от пердах поради рогата, който е заковал на челото му. Унижението е голямо.

Меди от своя страна се правел, че с Преси са просто сътрудници и другари, които вършат взаимно парче. Разбира се, мъчно е за поверие, поради развратното минало и на двамата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Преслава Меди
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР