Мехлем при възпалени синуси, който да си направите у дома

...
Мехлем при възпалени синуси, който да си направите у дома
Коментари Харесай

Мехлем при възпалени синуси от само три съставки

Мехлем при възпалени синуси, който да си извършите вкъщи

В Русия рецептата за този мас се предава от потомство на потомство от епохи, което значи, че сигурно оказва помощ. Направете го и вие и се избавете от болесттите, които ви тормозят.

Този мас е доста елементарен за подготвяне и ви трябват единствено три съставки, които няма да ви костват скъпо. Срокът му на продължителност е задоволително дълъг, тъй че е добра концепция да си го напрвите и да го имате у дома.

Необходими съставки:
400 мл студено пресован зехтин, може да го замените с кокосово масло, в случай че желаете прелестен и мощен мирис
1 яйце, най-добре да е домашно
60 г натурален пчелен восък (купете го от пчелар)

Приготвяне:
Сварете яйцето, ще ви е нужен единствено жълтъка. Натрошете го на ситно. Сложете маслото и восъка в купа. Загрейте на слаб огън и когато восъкът стартира да се топи, последователно добавяйте жълтъка.

Маслото ще стартира да пръщи и в случай че стартира да се пени, дръпнете го за малко, по-късно го върнете назад на котлона и по този начин нататък, до момента в който добавите целия жълтък.

След това прецедете през цедилка и съхранявайте в буркан. Преди да стегне, разбъркайте няколко пъти.

1.Възпалени синуси: разтопете малко количество от мехлема и незабавно използвайте пипета. Това би трябвало да стане бързо, с цел да не се стегне мехлема. Капвайте в носа си по няколко капки два пъти дневно през час. Лекарите настояват, че можете да се отървете от синузит, защото мехлемът “пробива ” каналите и издърпва цялата гной.

2.Гноен отит: натопете частите памук в мехлема и ги поставете във възпаленото ухо. Сменяйте съгласно потребностите и се мажете и зад ухото. Мехлемът ще издърпа гнойта. Лекува всички типове отит, а освен гнойния.

3.Гнойна ангина: циреи в гърлото, възпалени сливици. Намажете шията (като компрес). Ако вършиме това вечер, повторете 2-3 пъти, на сутринта циреят ще се е спукал.

4.Бронхит, стомашни болки, вътрешности, язви по тялото, очни инфекции: Три пъти на ден преди хранене приемайте по половин чаена лъжичка от мехлема.

5.Женски болести: фибромиом до 10 седмици, кисти на яйчниците, инфектиране, мастит. Тампони, напоени с този мас, се слагат във влагалището заран и вечер. Казват, че след 10 дни кистите изцяло изчезват.

За фибромиомите е нужно малко повече време. При мастит, на гръдния панер се слага хартиена салфетка, потопена в мехлема, а от горната страна се фиксира с найлонова торбичка. За предпочитане се сменя на всеки два часа.

6.Изгаряния, язви, рани, отоци, зъбобол, болки в ставите – лекувайте с този мас. Нанесете върху засегнатия сектор за една нощ и увийте. Може и единствено парче памук, напоено в мас, в случай че раните не са огромни. Ще се изненадате от резултата!

При зъбобол: мъчителният зъб и венеца се мажат, болката понижава и изчезва.

7.При трофични язви, гангрена, също използвайте хартиени салфетки, напоени с мас и сменяйте на всеки 2 часа. Гнойта от раната ще се издърпа.

8.При лекуване на хемороиди – направете тампон от марля и го поставете в ануса през нощта, правете го 8-10 дни или до възстановяване на положението.

9.Болезнени стави и колене – намажете и увийте добре.

10.Мехлемът е добър за подсилване на ноктите – втрива се вечер.

Всички заболявания отстъпват пред този мас.

Вижте още: Ябълка и канела: композиция, която топи мазнините

Забележка: Восъкът би трябвало да е натурален, пчелен. За външна приложимост може да употребявате всяко масло. За вътрешна приложимост е най-добре да употребявате зехтин в композиция с кокосово масло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР