Механизмът за отпускане на финансова помощ на Киев в размер

...
Механизмът за отпускане на финансова помощ на Киев в размер
Коментари Харесай

Bloomberg: Отпускането на 18 милиарда евро финансова помощ за Киев от ЕС ще бъде обвързано с редица условия

Механизмът за разпределяне на финансова помощ на Киев в размер на 18 милиарда евро, който Европейската комисия има намерение да показа в сряда, ще бъде привързан с редица условия, оповестява Bloomberg, базирайки се на източници, предава РИА ФАН.

По-специално се чака украинското държавно управление да се бори интензивно с корупцията и да поддържа върховенството на закона. Същите условия важат и за процеса на влизане на страната в Европейското семейство.

„ Планът ще обезпечи устойчива основа за покриване на финансите на Украйна през 2023 година, като в същото време резервира гъвкавостта за поправяне на помощта към изменящите се потребности от финансиране... Планът също по този начин ще помогне да се сложи основата за напъните за възобновяване “, се споделя в обявата.

В същото време Европейският съюз желае да направи поддръжката за Украйна по-„ предсказуема “. Членовете на Европейски Съюз започнаха да развиват този въпрос заради рецензии от Вашингтон и Киев, свързани със закъснение на даването на помощ.

Основно новият механизъм за разпределяне на пари ще се състои от облекчени заеми. Те би трябвало да са ориентирани към възобновяване на сериозна инфраструктура и първична поддръжка за реорганизация. Украинците също ще получат средства за покриване на неотложни потребности.

По-рано Bloomberg заяви, че Европейската комисия тази седмица ще показа механизъм за разпределяне на към 18 милиарда евро на Украйна от януари идната година.

Преди това Брюксел предложи нов пакет от помощи за Украйна за 2023 година Планът включва потреблението на бюджета на Европейски Съюз като гаранция за набиране на средства за Киев, което включва смяна на разпоредбите, изискваща единомислещата поддръжка на 27 държави-членки.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР