Мегз отново е в епицентъра на коментарите, но този път

...
Мегз отново е в епицентъра на коментарите, но този път
Коментари Харесай

Мегз изненада любимия си Рончев с шокиращ ход

 Мегз още веднъж е в епицентъра на мненията, само че този път не с следващото клипче от автомобила си, в което да го играе " многострадална Геновева ", а с фрапантен ход по отношение на възлюбения си Румен Рончев.

Дизайнерката качи в профила си в инстаграм благотворителната си акция " Активно Добро ", в която популяризира свои движимости и движимости на други известни персони на безценица. А след това събраните пари подарява за благотворителни цели.

Всички фенове на дизайнерката, обаче, останаха изумени когато измежду продуктите от акцията видяха облекла на транспортния необут Румен Рончев, написа " Хотарена ". Мегз изясни, че е " мрънкала на мъжа си "  и той ѝ разрешил да продава каквото реши от движимостите му.

Риза на известна италианска марка, която съгласно думите на Мегз коствала 500 евро бе оповестена за 50 лева И дънки на различен известен италиански бранд от 420 евро бяха пуснати за 40 лева. 

Любимият на дизайнерката очевидно има доста добър жанр на обличане и почитателите на стилната принцеса безусловно се избиха за облеклата на обичания ѝ.

Видимо удовлетворена от резултатите Мегз изясни, че акцията ѝ прави двойна щедрост, тъй като с изключение на, че подарява всички пари от продажби, тя също разрешава на доста хора да си закупят неща, за които по принцип нямат опция.

Мегз също прикани почитателите си - да ѝ пишат, в случай че имат ненужни движимости, че тя с наслада ще ги продаде и ще заплати всички разноски по доставянето им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР