Мегз не спира да демонстрира уменията си с клипчета. Вчера

...
Мегз не спира да демонстрира уменията си с клипчета. Вчера
Коментари Харесай

Случи Се Толкова Нелепо, Всички Чуха И Настръхнаха! Ужасяващ Инцидент С Мегз В Собствения Й Дом! За Ужас На Всички Дизайнерката Е

Мегз не стопира да показва уменията си с клипчета. Вчера във превъзходно коледно въодушевление някогашната брадърка още веднъж сподели на всички в обществената мрежа какво може. И какво майстори в кухнята.

В Къщата на Големия брат стана ясно, че топ дизайнерката не умее да върти черпаци и в никакъв случай не го е правила. Но в скандалджийското шоу тя се учеше да майстори гозби и наученото умеене реши да го приложи и в този момент. Като си спретне спагети за вечеря.

Само че по маниера си миньончето пожела цяла България да разбере, че към този момент се е научила да върти тиганите и тенджерите.

Въпреки че готвеше концентрирано, Миглена Каканашева не спря да споделя и да качва видеата в обществената мрежа. Стилистката обаче стори нещо безразсъдно, което я накара съвсем да се разплаче онлайн.

Като всеки фен готвач дизайнерката побърза да опита соса, до момента в който още къкреше на котлона. Но брюнетката не реши, че той е парещ и доста пари. След като лапна небрежно от сготвеното, Коко Шанел от Раковски безусловно се разплака и спря да снима фотосесията си на топ готвач.

Онлайн потребителите обаче не останаха равнодушни към това, което им сподели Мегз. И в този момент мненията бяха разнопосочни.

Повечето от потребителите на мрежата не се тормозиха от това, че стилистката се изгори. Имаше и такива, които незабавно я укориха, че е постъпила доста неуместно и на всичкото от горната страна се оказва прекомерно лакома, написа разкрития.ком.

Но имаше и такива, които бяха на страната на дизайнерката. Те, в духа на Коледа, незабавно успокоиха и признаха на Мегз, че също са постъпвали по този начин прибързано като нея. И то много постоянно се парили, до момента в който готвят някаква вкусотия и нямат самообладание да я опитат.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР