Мегз не остави аудиторията си да скучае. Красавицата не спира

...
Мегз не остави аудиторията си да скучае. Красавицата не спира
Коментари Харесай

Мегз се изложи в Тайланд

Мегз не остави аудиторията си да скучае. Красавицата не стопира да качва фотоси и истории в профилите си в обществените мрежи, с които демонстрира на почитателите си какви ги прави в Тайланд, където е на отмора, написа hotarena.net

Каканашева беше на водопади, катери се по скали, язди слон както множеството ни звезди, които посещават сходни дестинации. Опита всичко допустимо от локалната кухня и даже си изобрети напълно сама стойка за фотоси, която гордо всеки ден демонстрира на почитателите си.



Амбициозното миньонче, което до скоро се правеше на доста непретенциозно, пусна първата си фотография по бански в обществените мрежи. Мегз сподели забележителна фигура, а почитателите ѝ я заливат с похвали. Изглежда килограмите и тежестта не я тормозят повече и тя се усеща чудесно.





На една от историите в Инстаграм обаче, по-наблюдателните от почитателите ѝ видяха, че зърната на дизайнерката прозират през роклята ѝ. Трудно е да определил дали хубавицата не е обърнала внимание, или пък го е направила преднамерено.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР