Мегз не е посягала на майка си. Това стана ясно

...
Мегз не е посягала на майка си. Това стана ясно
Коментари Харесай

Майките На Мегз И Джулиана Се Сдърпаха, Доказаха, Че Гани Лъже

Мегз не е посягала на майка си. Това стана ясно в днешното коментарно студио в „На кафе“, където включиха онлайн майките на двете съквартирантки. Скандалът избухна във вчерашния епизод, в който беше излъчен коментар на силиконката. Джулиана и Мегз са взели участие в „Мама готви по-добре“ със своите майки.

След присъединяване майката на Гани се е прибрала с автомобила на родителката на дизайнерката. „Майка ми сподели, че Мегз е посягала на майка си, обиждала я“, съобщи миската, с което провокира остра реакция против себе си.

Шеф Петров пое топката и продължи да го дъвче, като си разреши даже да го каже и пред Мегз, която отхвърли.

„Не, Мегз не е посягала на майка си, Джулиана преувеличи в думите си „, съобщи майката на Гани в „На кафе“, видя Secret.bg. Екатерина добави, че въпреки всичко Миглена се е държала надменно.

Минута по-късно в диалога се включи и майката на Мегз. „Госпожо, когато ви съжалих и ви закарах до Пловдив, тъй като на щерка ви не й пукаше къде ще спи майка й, Мегз беше ли в колата?“, запита тя. В отговор Екатерина отхвърли.

„Откъде тогава вие знаете тя по какъв начин се е държала с мен? Защо си позволявате да лъжите?“, продължи с въпросите майката на Каканашева.

В последна сметка се разбра, че Джулиана Гани е излъгала най-долно с нещо, с което никой човек с обикновено образование не би спекулирал, още повече в народен ефир.

ДЖУЛИАНА И ШЕФ ПЕТРОВ ОТВРАТИХА ЗРИТЕЛИТЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР