МЕГЗ най после призна кой и е помогнал в старта

...
МЕГЗ най после призна кой и е помогнал в старта
Коментари Харесай

Бомба! Мегз разкри кой й е помогнал с пари СНИМКА

МЕГЗ най след това призна кой и е оказал помощ в старта на кариерата ѝ.

Дизайнерката разгласи, че пуска в продажба мъжка линия. И още призна, че дизайнът и производството на облеклата не са нейно дело. Измислени са точно от индивидът, който и е помагал, когато е била бедна студентка в Англия и не е имала какво да яде.

Злите езици пък незабавно зашушукаха, че МЕГЗ е употребила милионерския правоприемник за спонсор в младите си години.

Прочетете сами историята ѝ:

„ Дори не знам по какъв начин да стартира тази история. И не знам за какво всичко в живота ми би трябвало да е изкарано като от сюжети на филм, само че всичко, което ще прочетете е истина без капка декорация. Дори спестих малко...

От тук нататък това ще бъде мъжкият ми бранд MR.FEYZ

Но аз не съм мозъкът зад дизайна на тези облекла. Нито съм ги произвела. Mr.Feyz е псевдоним, също както е MEGZ.

Срещнах го в университета в Англия. Трудно беше да не се прехласнеш по него. Всички постоянно му се лепяха,защото изглеждаше,че има всичко. От заможно семейство,с неограничени благоприятни условия. А контактите на татко му ни отваряха всяка врата,на която почукахме. Видимо имаше всичко,а от вътрешната страна нищо. Баща му се занимаваше с тежък индустриален бизнес,а той мечтаеше да става дизайнер. Дума не можеше да става. НЕВЪЗМОЖНО.

Може би и това ни сближи. MEGZ и Feyz. Аз имах правото да бъда каквото желая,но нямах пари. Той имаше всичките пари на света,но нямаше право. По цели нощи обсъждахме визии и крояхме проекти за марките си. Няма да укривам доста пъти ме е хранил и ми е помагал с пари.

Аз сътворих MEGZ, той се върна в родината си да работи при татко му.Беше мн трагичен. Често му давах кураж да се изправи и да преследва фантазията си. Дори с цената на това да загуби всичко.И по този начин цели 6год по-късно Feyz събра храброст и реши да застане против татко си. Преди 6месеца сътвори марката си Mr.Feyz. Първите месеци криеше от татко си. Преди няколко месеца той разбра и беше твърдо срещу. Но го остави с концепцията,че ще се откаже. Нещата, обаче, бързо започнаха да се случват и предишния месец татко му полудя.

Взе му всичко и безусловно го изхвърли на улицата. Забрани на всичките им познати да му оказват помощ.И сега употребява всичките си контакти,за да не потръгне бизнесът му.

Не мога да го оставя. Когато аз гладувах и нямаше къде да дремя, той ми подаде ръка.

И ето ме през днешния ден. Наех модел, построих визия, сътворих уебсайт и обществени мрежи.И макар, че мъжката мода ме плаши, тъй като не мога да я сложа върху тялото си и да я управлявам,съм решила да се хвърля в това премеждие.

Много се надявам нещата да ви харесат.Аз персонално виждам доста капацитет в тях. И имам вяра в теб и фантазията ти Feyz “

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР